Οι γκέλες του Παπαδόπουλος κατά του Ολυμπιακού σε ματς με τον ΟΦΗ - Πού ...κολλάνε οι βοηθοί;


Τελικά, η λύση είναι να παραιτηθεί ο Μπένετ ή να τον διώξουν. Οι ορισμοί του πάνε από το κακό στο χειρότερο. Ο Αγγλος δίνει την εντύπωση ότι δεν κάνει ορισμούς για τον Ολυμπιακό, παρά φαίνεται βάζει εμπόδια. Δεν παίρνει μέτρα, παρότι οι «ερυθρόλευκοι» αδικούνται, με τελευταίο παράδειγμα το πέναλτι-φάντασμα του Ούγγρου Βαντ στον αγώνα κυπέλλου με τον Αρη.

Ισως, να… εμπνεύστηκε από την πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά, παρά την... απόπειρα εκτέλεσης του Ούγγρου, και όρισε Θεσσαλονικιούς διαιτητές στον αγώνα της Κυριακής Ολυμπιακός-ΟΦΗ, για την 20ή αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Θα σφυρίξει ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) που έχει πάει κόντρα στον Ολυμπιακό σε αρκετά ματς, εκ των οποίων τα δυο ήταν με τον ΟΦΗ. Για… κερασάκι έβαλε τον Στάθη Γκορτσίλα (επίσης της ΕΠΣ Μακεδονίας) στο VAR ο οποίος αδίκησε τον Ολυμπιακό Β’ στο πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ Β’.

Πιο συγκεκριμένα ο Παπαδόπουλος ήταν ρέφερι σε δυο ματς του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ:

-Στις 18/10/19 σφύριξε Ολυμπιακός- ΟΦΗ 2-1 και στο 30’ έπρεπε να αποβάλει τον Κοροβέση για το μαρκάρισμα με τις τάπες στον Ποντένσε. Δεν έβγαλε καν κίτρινη!

-Στις 8/11/20 διαιτήτευσε ΟΦΗ-Ολυμπιακός 0-2, όπου έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι του Χολέμπας στον Γιάννου, όμως τον εξέθεσε το VAR, καθώς ο Γιάννου ήταν οφσάιντ, με αποτέλεσμα να πάρει πίσω το πέναλτι.  Σα να μην έφτανε αυτό, στο 86’ έκαναν πέντε λεπτά για να μη μετρήσει γκολ του Καμαρά, επειδή έβαζαν τις γραμμές όπως ήθελαν, τελικά το μέτρησαν καθώς δεν υπήρχε οφσάιντ.

Την τρέχουσα σεζόν ο διεθνής Παπαδόπουλος, ως διαιτητής ή VAR, ορίζεται για τέταρτη φορά στον Ολυμπιακό. Σφύριξε Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1, ενώ ήταν VAR στους αγώνες Ολυμπιακός-Λαμία 2-0 και Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης 5-0. Σε αυτά τα ματς δεν έτυχε δύσκολη φάση.

Ο Γκορτσίλας, ο οποίος θα είναι στο VAR του Ολυμπιακός-ΟΦΗ ήταν διαιτητής στον αγώνα ΑΕΚ Β’-Ολυμπιακός Β’ 1-2, στις 13/1. Στο «Σεραφείδιο», καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ Β’, με το οποίο προηγήθηκε, όμως η παράβαση (μαρκάρισμα του Χρυσόπουλου στον Χριστόπουλο στο 15’) ήταν εκτός περιοχής, άρα φάουλ.

Θεσσαλονικιοί ο Παπαδόπουλος και ο Γκορτσίλας, όμως ο ένας βοηθός είναι από την ΕΠΣ Αχαΐας. Πού… κολλάει ο Μεϊντανάς; Εχει αδικήσει τον Ολυμπιακό σε δυο φετινά ματς, στα εντός έδρας με τον ΠΑΣ και τον Βόλο. Ο δε Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας) «έγραψε» λάθος που διόρθωσε το VAR, στο περσινό παιχνίδι με τον Αστέρα στη Τρίπολη.

Σχόλια