1) Νέα πρόκληση με ασυλία του Σιδηρόπουλου, 2) Ευνόησε την ΑΕΚ με ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο μπήκε στο μεταξύ τους παιχνίδι, 3) Η απόδειξη ότι όλα ξεκινούν από τους απαράδεκτους ορισμούς τους


Ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε (20ή αγωνιστική) να σφυρίξει ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος. Πρόκληση ο σερί ορισμός του επειδή ευνόησε την ΑΕΚ στο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής με τον Ιωνικό. Επίσης, ο διεθνής ρέφερι ευνόησε την ΑΕΚ και στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο, παρόλα αυτά τον έβαλαν πάλι στην ομάδα του Περιστερίου.

Επίσης, πως είναι δυνατόν να ορίζεται και πάλι στον ΠΑΣ Γιάννινα αφού την 16η ήταν VAR στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ (και πάλι ευνόησαν την ΑΕΚ, δείτε παρακάτω τα λάθη τους).

 

 

Λάθη Σιδηρόπουλου υπέρ της ΑΕΚ (σε βάρος του Ατρομήτου, Ιωνικού και ΠΑΣ Γιάννινα)

 Α. http://sfyrigmata.blogspot.com/2022/10/98.html

Νέα πρόκληση από Σιδηρόπουλο: Μονόδρομος η διαγραφή του καθώς δεν έδωσε πέναλτι κατά της ΑΕΚ στο 98’ – Δεν απέβαλε τον Ελίασον - Αλλοιώνει τη βαθμολογία

 

Απίθανη διαιτησία από τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) στο ματς ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0. Το μοναδικό γκολ μπήκε με πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο 92’, όμως στο 98’ ο διεθνής ρέφερι δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου καθώς σε εκτέλεση κόρνερ ο Μάνταλος τράβηξε τη φανέλα του Σουάρεθ που δεν τον άφησε να διεκδικήσει την κεφαλιά. Απαράδεκτος και ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) που δεν έκανε παρέμβαση μέσω του VAR.

Σε αυτή τη φάση, του 98', ο Σιδηρόπουλος... είδε επιθετικό φάουλ του Γιαννιώτη (που δεν υπήρχε) για να "σβήσει" την φάση! Το τράβηγμα του Μάνταλου στον Σουάρεθ ήταν τόσο κραυγαλέα περίπτωση που ο παίκτης του Ατρομήτου βρέθηκε στο έδαφος. Αρα, δεν δικαιολογείται και η σιγή του Γκορτσίλα. Ακόμη, πιο απαράδεκτος ο Σιδηρόπουλος που σφύριξε αμέσως τη λήξη και είναι αμφίβολο αν ο Γκορτσίλας πρόλαβε να ελέγξει τη φάση.

Επίσης, ο Σιδηρόπουλος είχε διαιτησία 80-20 υπέρ της ΑΕΚ, χάρισε κάρτες σε παίκτες της (ειδικά στον Αραούχο), ενώ στο τέλος με τα σφυρίγματά του έκλεινε τον Ατρόμητο στην περιοχή του. Ακόμη, στο 47’ έπρεπε να αποβάλει τον Ελίασον για μαρκάρισμα με τις τάπες στον Έρλινγκμαρλκ. Ομως, ο Σιδηρόπουλος τού έδειξε μόνο κίτρινη.

Μονόδρομος είναι η διαγραφή του επειδή ο Σιδηρόπουλος αλλοιώνει τη βαθμολογία. Την περασμένη αγωνιστική έδωσε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού και κατά του Αστέρα ενώ ο Παπαδόπουλος σφύριξε επιθετικό φάουλ αυτός τον κάλεσε στο VAR και δόθηκε πέναλτι του Τζουγκάνοβιτς στον Αραούχο.

 

 Β. http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/01/pics_23.html

«Πυρά» Ιωνικού (pics) κατά Μπένετ για τον απαράδεκτο Σιδηρόπουλο: «Κύριε Μπένετ το «έργο» σας θα μείνει στην ιστορία…»

Δευτέρα, Ιανουαρίου 23, 2023


Επίθεση κατά του Μπένετ από τον Ιωνικό με αφορμή το «χειρουργείο» του Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι του με την ΑΕΚ (1-2), όπου με VAR τον Καραντώνη δεν είδαν το πέναλτι σε χέρι του Ρότα αλλά και το επιθετικό φάουλ του Μουκουντί στον Μύγα, στο 1-1, μια κίνηση «που θύμιζε περισσότερο ελληνορωμαϊκή πάλη και λιγότερο ποδοσφαιρικό ματς». Για την τελευταία φάση η ομάδα της Νίκαιας συνοδεύει την ανακοίνωσή της με δυο φωτογραφίες που επιβεβαιώνουν την παράβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κύριε Μπένετ σας ευχαριστούμε πολύ για τον ορισμό του κυρίου Σιδηρόπουλου ως πρώτο διαιτητή αλλά και του κυρίου Καραντώνη σε ρόλο VAR.

Επιβεβαιώσατε πλήρως τους φόβους που είχαμε εξ αρχής Ένα ιδανικό δίδυμο για να μη δει το πέναλτι του Ρότα στο 23ο λεπτό σε καθαρό χέρι. Όπως φυσικά… έβλεπαν φάουλ διαρκώς στο δικό μας μισό του γηπέδου, βάζοντας τον Ιωνικό διαρκώς μέσα στην περιοχή και δίνοντας την ευκαιρία στην αντίπαλη ομάδα για να απειλεί. Βέβαια, στο επιθετικό φάουλ του Μουκουντί πάνω στον Μύγα στο γκολ της ισοφάρισης από τον Βίντα, μάλλον δεν είδατε κάτι.

Ούτε το γεγονός ότι η κίνηση του αντιπάλου στόπερ να πιάσει από τον λαιμό τον ποδοσφαιριστή μας που θύμιζε περισσότερο ελληνορωμαϊκή πάλη και λιγότερο ποδοσφαιρικό ματς… Όλα καλά κύριε Μπένετ, ευχαριστούμε και πάλι! Το «έργο» σας στην ελληνική διαιτησία θα μείνει στην ιστορία…».

 Δείτε τις φωτογραφίες που συνοδεύουν την ανακοίνωση του Ιωνικού που επιβεβαιώνουν το επιθετικό φάουλ στο 1-1 της ΑΕΚ:




 

 

 

 

 

 

Γ. http://sfyrigmata.blogspot.com/2023/01/var_3.html

Νέο αίσχος: Ο Σιδηρόπουλος αλλοίωσε ξανά το VAR και δεν υπέδειξε πέναλτι κατά της ΑΕΚ στον Φωτιά - Πρόκληση που δεν στέλνουν σπίτι του τον... τυπικά ελίτ ρέφερι

Τρίτη, Ιανουαρίου 03, 2023

19': Κακώς ο διαιτητής δεν σφύριξε πέναλτι όταν ο Μουκουντί της ΑΕΚ έπαιξε την μπάλα με το χέρι, μέσα στην περιοχή της ομάδας του, μετά γέμισμα του Πήλιου. Έπρεπε ο VAR (Σιδηρόπουλος) να παρέμβει και να συστήσει στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, καθώς το χέρι του Μουκουντί είναι σε αφύσικη θέση. Ο παίκτης της ΑΕΚ άνοιξε το χέρι του αντίθετα από το σώμα του, όσο χρειαζόταν για να παίξει την μπάλα με σκοπό να αλλάξει την πορεία της, ώστε να μην πάει στον επιθετικό του ΠΆΣ Γιάννινα που ήταν σε θέση βολής, κάθετα με την εστία της ΑΕΚ.

Σχόλια