Εκπτώσεις Βεργέτη στον πειθαρχικό έλεγχο, το VAR (= Φωτιάς) επιβεβαίωσε τους βοηθούς


SUPERLEAGUE 2022-23

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Βεργέτης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας),

Χριστοδούλου (Ημαθίας)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Φωτιάς (Πέλλας),

Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Παρατηρήτρια: Λαμπαδαρίου (Πειραιά)

 21': Ο Βεργέτης έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μανούσο για ριψοκίνδυνο παίξιμο (έπαιξε με το χέρι του ως εργαλείο στο πρόσωπο του αντιπάλου του).

 39': Κακώς ο Χριστοδούλου υπέδειξε οφσάιντ τον Σταματελόπουλο του ΠΆΣ Γιάννινα.

40': Ο Βεργέτης έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Ροντρίγο Εραμούσπε του ΠΆΣ Γιάννινα για αντιαθλητική συμπεριφορά (έσπρωξε στην πλάτη τον Μανούσο και τον έριξε στο έδαφος). Ο Σάββας Παντελίδης διαμαρτυρήθηκε έντονα για το φάουλ αυτό και ζήτησε κίτρινη στον αρχηγό του ΠΑΣ, αλλά την είδε ο ίδιος για την διαμαρτυρία του.

45+2': Ο Βεργέτης έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μανούσο γιατί έπαιξε ριψοκίνδυνα με το χέρι του ως εργαλείο στο πρόσωπο του αντιπάλου του.

59': Σωστά ο Τριανταφύλλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μορέιρα του ΠΆΣ Γιάννινα.

66': Σωστά ο Χριστοδούλου δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Μπεχαράνο της Λαμίας, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον VAR και το γκολ μέτρησε.

71': Σωστά ο Χριστοδούλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μανούσο της Λαμίας.

73': Σωστά ο Χριστοδούλου υπέδειξε οφσάιντ τον Μπεχαράνο της Λαμίας.

74'-77': Στο γκολ της ισοφάρισης σωστά ο Τριανταφύλλου δεν υπέδειξε οφσάιντ σε οριακή φάση, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού. Επίσης έγινε έλεγχος από το VAR και για το αν υπήρξε επιθετικό φάουλ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή.

 

Σχόλια