Πολλές φάσεις για τους βοηθούς στο «Κλ. Βικελίδης»


SUPERLEAGUE 2022-23

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΆΡΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Κόλλιας (Ηπείρου),

Νικολακάκης (Λασιθίου)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Παπαπέτρου (Αθηνών),

AVAR : Απτόσογλου (Αθηνών)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

5': Σωστά ο Νικολακάκης υπέδειξε οφσάιντ τον Πίρσμαν του Άρη.

19': Σωστά ο Νικολακάκης υπέδειξε οφσάιντ τον Γκρέι του Άρη.

22-23': Κακώς ο Νικολακάκης, σε οριακή φάση, δεν υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ του Άρη (Γκρέι). Εγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον Παπαπέτρου κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και ενημέρωσε τον Ζαμπαλά ότι ο Γκρέι ήταν οριακά οφσάιντ και το γκολ δεν μέτρησε.

32-33': Σωστά ο Νικολακάκης, σε οριακή φάση υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ του Άρη (Γκρέι), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (=  Παπαπέτρου) κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του βοηθού και το γκολ σωστά δεν μέτρησε.

45+2: Ο Νικολακάκης δεν υπέδειξε οφσάιντ τον Ετέμπο του Άρη μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης, η φάση ήταν οριακή που στο ριπλέϊ δεν είναι ξεκάθαρο αν η απόφαση του ήταν σωστή, στην περίπτωση όμως που η μπάλα κατέληγε γκολ θα γινόταν έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR, (όπως έγινε στις προηγούμενες περιπτώσεις στο 22' & 32').

65': Σωστά ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ τον Πάλμα του Άρη.

75': Σωστά ο Κόλλιας υπέδειξε οφσάιντ τον Πίρσμαν του Άρη.

86': Κακώς ο Ζαμπαλάς σφύριξε φάουλ υπέρ του Παναιτωλικού ο Ετέμπο μάρκαρε τον αντίπαλο του κανονικά και του έκλεψε την μπάλα. Ο Ετέμπο διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή και του υπέδειξε κίτρινη κάρτα.

Σχόλια