Σκάνδαλο: Η ΕΠΟ και η ΚΕΔ έκαναν… κουρέλι τον κανονισμό για τους διεθνείς διαιτητές


-Η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι έκανε προτάσεις στη ΦΙΦΑ, όμως δεν ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία από τον κανονισμό.

 

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος η ΕΠΟ υπέβαλε αίτημα στη ΦΙΦΑ για τη διατήρηση των θέσεων των διεθνών διαιτητών», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία προσθέτει: «Ειδικά για εφέτος ζητήθηκε επιπροσθέτως η αύξηση του δεδομένου αριθμού κατά τέσσερις θέσεις. Κατόπιν αυτού και κατά την ετήσια κρίση των διεθνών αξιωματούχων διαιτησίας, αφενός μεν διατηρήθηκε ο αριθμός των ήδη υπαρχόντων  και αφετέρου προστέθηκαν τέσσερις επιπλέον αξιωματούχοι, δύο άνδρες και δύο γυναίκες».

Διεθνείς «σφυρίχτρες» παρέμειναν οι Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος, Διαμαντόπουλος, Μανούχος, Φωτιάς, Κουμπαράκης. Για νέοι διεθνείς στο VAR προτάθηκαν οι Μανούχος, Ζαμπαλάς, όπου παραμένουν οι Ευαγγέλου, Διαμαντόπουλος.

Για την αποστολή της λίστας στην ΦΙΦΑ η πρόκληση είναι ότι δεν ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία από τον κανονισμό καθώς οι πίνακες εστάλησαν χωρίς να υποβληθούν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, ακολούθως να κοινοποιηθούν στην ΕΕ, ενώ δεν υπήρξε και η προβλεπόμενη αιτιολογημένη πρόταση.

Οι κανονισμοί δεν είναι για να εφαρμόζονται; Πως περιμένει η ΕΠΟ να το κάνουν οι άλλοι όταν η ίδια τους κουρελιάζει;




Σχόλια