Σε… απόσταση βορράς και νότος


Μπορεί να πρόκειται και για κινήσεις τακτικής, καθώς στο Πάρκο Γουδή έγινε μεγάλος χαμός και η… μπίλια στην ΕΠΟ, που άρχισε να γυρίζει με αφορμή την κόντρα Μπαλτάκου, Φιλιππούση, δεν έχει κάτσει ακόμα! Όλα είναι ρευστά και εξακολουθεί να υπάρχει η αίσθηση ότι οι δυο δεν μπορούν να συνυπάρξουν, καθώς επιδόθηκαν σε πόλεμο μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Θυμίζουμε ότι προηγήθηκε μια μάχη, που ο ένας ακύρωνε τον άλλον, με μέιλ στις ΕΠΣ και μια δεύτερη με μέιλ στους υπαλλήλους.

Σύμφωνα με τη φημολογία που κυκλοφόρησε προέκυψε… απόσταση μεταξύ βορρά και νότου. Αρχικά τα δυο μπλοκ ήταν κατά του Φιλιππούση, όμως έμεινε μόνο του το μπλοκ του βορρά, με τον Μπαλτάκο στο πλευρό του. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα διατηρήσει αυτή τη σύμπλευση, αν και εξελέγη με εισήγηση του μπλοκ του νότου και σύμφωνα με τη συμφωνία μεταξύ τους αυτό πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο για την ΕΠΟ;

Ολα αυτά δεν είναι άσχετα και με τη φημολογία μεγάλων εξελίξεων, σύμφωνα με την οποία μεγάλη ΠΑΕ πρόκειται να πουληθεί, κάτι που θα επηρεάσει και τις ισορροπίες στην ΕΠΟ.



Σχόλια