Ανάλυση: Κλαίνε και τα… στραγάλια από τα πολλά φάλτσα του Σιδηρόπουλου – Διαβάστε το ρεσιτάλ λαθών του που δείχνει ότι πρέπει να πάει σπίτι του


Φέτος μέχρι την 14η αγωνιστική ο Τάσος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), πάντα αγωνιστική η κριτική, έχει ορισθεί σε 10 αγώνες, (7 ως διαιτητής και 3 ως
VAR), στους οποίους έχει κάνει λάθη στους 8 αγώνες, ως VAR έχει κάνει λάθη και στους 3 αγώνες (2η αγωνιστική, 7η και 9η), ως διαιτητής έκανε λάθη που δεν διορθώθηκαν ούτε από το VAR σε 2 αγώνες, (ενώ σε 2 αγώνες διορθώθηκαν μέσω VAR, την 3η και τη 10η ), τα λάθη που δεν διορθώθηκαν ούτε μέσω VAR ήταν την 8η ΑΕΚ – Ατρόμητος και την 14η Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ που ήταν και το αποκορύφωμα.

Ναι….. και όμως….. μετά από το λάθος του στο Αγρίνιο, η ανύπαρκτη ΚΕΔ των Μπένετ – Μανταλου κλπ, αντί να τον στείλουν σπίτι του τον όρισαν κανονικά, λες και δεν βλέπουν ότι έχει αλλοιώσει την βαθμολογία του πρωταθλήματος, ούτε επιστολές στην UEFA λαμβάνουν υπόψη τους, ούτε ότι οι μισές ομάδες βγάζουν σχεδόν κάθε αγωνιστική ανακοινώσεις.

Ας μας πει ο Μπενετ κλπ, τι ισχύει με τα λάθη που κάνουν διαιτητές υπέρ συγκεκριμένων ομάδων; Δεν είναι δυνατόν μετά από τόσα λάθη που έχουν γίνει φέτος, να έχουν μείνει εκτός ορισμών μόνο οι Καραντώνης – Ευαγγέλου σε συγκεκριμένο αγώνα του Ολυμπιακού, που ήθελαν να περάσουν το μήνυμα προς όλους τους διαιτητές, (όσοι δεν θα αδικείται τον Ολυμπιακό θα μένουν στο περιθώριο.

Γι’ αυτό ως εδώ……. «τέρμα η (βουλευτική) ασυλία του Σιδηρόπουλου.

Αναλυτικά τα λάθη του:

 

2η αγωνιστική 27/8/2022 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Διαιτητής: Τσακαλίδης VAR:Σιδηρόπουλος

Αμόλησε αετό ο Σιδηρόπουλος (VAR) και δεν διόρθωσε λάθος του Τσακαλίδη – Αυτό το πέναλτι δεν έδωσαν.

39': Ο Τσακαλίδης δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Λαμίας σε ανατροπή του Μανούσου και κακώς ο Σιδηρόπουλος συμφώνησε με την λανθασμένη απόφαση του ρέφερι του αγώνα. Φαίνεται ότι ο Παντελάκης έκανε αντικανονική χρήση του χεριού του στο λαιμό του Μανούσου. Ο VAR έπρεπε να συστήσει στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι.

 

3η αγωνιστική 4/9/2022 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ– ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Διαιτητής:Σιδηρόπουλος

Ο «νέος» Ζαμπαλάς διόρθωσε τον ελίτ Σιδηρόπουλο που απορεί γιατί δεν ορίζεται σε ντέρμπι!

34': Το λάθος του Σιδηρόπουλου που διόρθωσε ο VAR Ζαμπαλάς. Ο ρέφερι υπέδειξε απευθείας κόκκινη κάρτα στον Φρεντερίκο Ντουάρτε του Παναιτωλικού, μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR (= Ζαμπαλάς) σωστά συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης. Ο Σιδηρόπουλος είδε την φάση, πήρε πίσω την κόκκινη γιατί η παράβαση του (σ.σ. φάουλ στον Κούεν) δεν ήταν για «σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο» και σωστά του υπέδειξε την κίτρινη κάρτα για «ριψοκίνδυνο παίξιμο». Καταλάβατε τι έγινε; Ο «νέος» Ζαμπαλάς διόρθωσε τον ελίτ Σιδηρόπουλο που απορεί γιατί δεν παίρνει ντέρμπι!

 

5η αγωνιστική 18/9/2022 ΟΦΗ - Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Οι αποφάσεις του Σιδηρόπουλου και τα δυο λάθη του βοηθού του (Κωσταρά) υπέρ του ΠΑΟΚ. 27': Κακώς, ο Κωσταράς δεν υπέδειξε φάουλ υπέρ του ΟΦΗ, το οποίο έγινε κοντά του από τον Νάρεϊ στον Λάρσον και ανακόπηκε μια πολλά υποσχόμενη επίθεση, ενώ με το αντικανονικό μαρκάρισμα ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση. Ο διαιτητής, αρχικά, έτρεξε στο σημείο της παράβασης με την σφυρίχτρα στο στόμα για να σφυρίξει το φάουλ υπέρ του ΟΦΗ, όμως ο Κωσταράς τον απέτρεψε. Ο Λάρσον διαμαρτυρήθηκε και ο διαιτητής του υπέδειξε την κίτρινη κάρτα.

38': Κακώς ο Κωσταράς (δεύτερο συνεχόμενο λάθος του) δεν υπέδειξε φάουλ, που έγινε κοντά του, υπέρ του ΟΦΗ στον Λάρσον για ριψοκίνδυνο παίξιμο που έκανε ο Τσαούσης του ΠΑΟΚ. Έτσι ο Τσαούσης γλίτωσε την κίτρινη κάρτα.

45': Ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του ΟΦΗ (κοντά στην περιοχή πέναλτι του ΠΑΟΚ), όταν ο Κούρτιτς μάρκαρε αντικανονικά τον Περέα, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες.

58': Υπήρξε έντονη διαμαρτυρία από τον Πασαλίδη του ΟΦΗ πρόσωπο με πρόσωπο στο διαιτητή, έπρεπε να του υποδείξει κίτρινη κάρτα.

72': Ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Ιγκανσον του ΠΑΟΚ για ριψοκίνδυνο παίξιμο, (αντικανονική χρήση του χεριού του στο πρόσωπο του αντιπάλου του).

 

7η αγωνιστική 09.10.2022 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Διαιτητής: Παπαδόπουλος VAR: Σιδηρόπουλος

Το πιο γελοίο πέναλτι δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού με... σφραγίδα του Σιδηρόπουλου - Εκτεθειμένος και ο Παπαδόπουλος που άλλαξε απόφαση

Το πιο γελοίο πέναλτι δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού με παρέμβαση του Σιδηρόπουλου (= VAR) στον διαιτητή Παπαδόπουλο. Αρχικά, ο Παπαδόπουλος έδωσε σωστά επιθετικό φάουλ του Αϊτόρ στον Τζουκάνοβιτς, όμως ο Σιδηρόπουλος τον κάλεσε στην οθόνη για να δώσει ανύπαρκτο πέναλτι στον Παναθηναϊκό. Όμως, ο Αϊτόρ είναι αυτός που έκανε αντικανονικό μαρκάρισμα από πίσω. Αν ο Τζουκάνοβιτς δεν είχε δει κίτρινη κάρτα σε αυτή τη φάση δεν θα είχε αποβληθεί μετά από λίγα λεπτά.

76': Αρχικά, ο Παπαδόπουλος έδωσε επιθετικό φάουλ του Αϊτόρ στον Τζουκάνοβιτς, όμως ο Σιδηρόπουλος συνέστησε να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι και μετά από αυτή ο ρέφερι αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι. Όμως φαίνεται ο Αϊτόρ να μαρκάρει αντικανονικά τον αμυντικό από πίσω και να κάνει αρχικά αντικανονική επαφή στο πόδι του αμυντικού και μετά να παίζει την μπάλα. Επίσης, κακώς ο VAR συνέστησε στον διαιτητή να πάει στην οθόνη για έλεγχο της φάσης, αφού δεν υπήρχε ένα ξεκάθαρο λάθος.

 

8η αγωνιστική 16.10.2022 ΑΕΚ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Νέα πρόκληση από Σιδηρόπουλο: Μονόδρομος η διαγραφή του καθώς δεν έδωσε πέναλτι κατά της ΑΕΚ στο 98’ – Δεν απέβαλε τον Ελίασον - Αλλοιώνει τη βαθμολογία

Απίθανη διαιτησία από τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) στο ματς ΑΕΚ-Ατρόμητος 1-0. Το μοναδικό γκολ μπήκε με πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ στο 92’, όμως στο 98’ ο διεθνής ρέφερι δεν καταλόγισε πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου καθώς σε εκτέλεση κόρνερ ο Μάνταλος τράβηξε τη φανέλα του Σουάρεθ που δεν τον άφησε να διεκδικήσει την κεφαλιά. Απαράδεκτος και ο Γκορτσίλας (Μακεδονίας) που δεν έκανε παρέμβαση μέσω του VAR.

Σε αυτή τη φάση, του 98', ο Σιδηρόπουλος... είδε επιθετικό φάουλ του Γιαννιώτη (που δεν υπήρχε) για να "σβήσει" την φάση! Το τράβηγμα του Μάνταλου στον Σουάρεθ ήταν τόσο κραυγαλέα περίπτωση που ο παίκτης του Ατρομήτου βρέθηκε στο έδαφος. Άρα, δεν δικαιολογείται και η σιγή του Γκορτσίλα. Ακόμη, πιο απαράδεκτος ο Σιδηρόπουλος που σφύριξε αμέσως τη λήξη και είναι αμφίβολο αν ο Γκορτσίλας πρόλαβε να ελέγξει τη φάση.

Επίσης, ο Σιδηρόπουλος είχε διαιτησία 80-20 υπέρ της ΑΕΚ, χάρισε κάρτες σε παίκτες της (ειδικά στον Αραούχο), ενώ στο τέλος με τα σφυρίγματά του έκλεινε τον Ατρόμητο στην περιοχή του. Ακόμη, στο 47’ έπρεπε να αποβάλει τον Ελίασον για μαρκάρισμα με τις τάπες στον Έρλινγκμαρλκ. Όμως, ο Σιδηρόπουλος τού έδειξε μόνο κίτρινη.

Μονόδρομος είναι η διαγραφή του επειδή ο Σιδηρόπουλος αλλοιώνει τη βαθμολογία. Την περασμένη αγωνιστική έδωσε πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού και κατά του Αστέρα ενώ ο Παπαδόπουλος σφύριξε επιθετικό φάουλ αυτός τον κάλεσε στο VAR και δόθηκε πέναλτι του Τζουγκάνοβιτς στον Αραούχο.

24': Κακώς ο Σιδηρόπουλος υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Λορένς ντε Μποκ του Ατρομήτου, το μαρκάρισμα του δεν ήταν ριψοκίνδυνο παίξιμο αλλά απρόσεκτο και δεν είχε σκοπό να ανακόψει υποσχόμενη επίθεση.

40': Έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Αραούχο της ΑΕΚ για σκληρό μαρκάρισμα, σημειώνουμε ότι οι παίκτες του Ατρομήτου διαμαρτυρήθηκαν έντονα στο Σιδηρόπουλο.

45+1': Έγιναν τρεις παραβάσεις από τον Αραούχο σε βάρος του Ατρομήτου και σφύριξε τελικά μόνο το επιθετικό φάουλ που έκανε στην περιοχή πέναλτι του Ατρομήτου στον Χατζησαϊα, ενώ τα δύο πρώτα φάουλ κακώς έδωσε συνέχεια στο κοντρόλ με το χέρι που έκανε ο Αραούχο και στην συνέχεια στο δεύτερο φάουλ που έκανε αντικανονικό τάκλιν και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση του Ατρομήτου! Γενικά, στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου ο Αραούχο έκανε το δικό του παιχνίδι με τον Σιδηρόπουλο να κλείνει τα μάτια του.

47': Έπρεπε να βγάλει κόκκινη κάρτα στον Ελιασον της ΑΕΚ που έπαιξε με τις τάπες του και με δύναμη στο πόδι του Έρλινγκμαρλκ.

51-53': Έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Αραούχο για αντικανονική προβολή που έκανε στον Γιαννιώτη και του προκάλεσε τραυματισμό στα δάκτυλα του (για τις πρώτες βοήθειες έδειξε στον τέταρτο ότι θα κρατήσει +2' καθυστέρηση).

87': Έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Μανταλο για αντιαθλητική συμπεριφορά, απώθησε και έριξε στο έδαφος τον αντίπαλό του.

88': Κακώς σφύριξε φάουλ υπέρ της ΑΕΚ, το παίξιμο της μπάλας με το χέρι ήταν ακούσιο σε φυσική θέση (οι παίκτες του Ατρομήτου διαμαρτυρήθηκαν έντονα).

90+8’: Αδικαιολόγητο λάθος του Σιδηρόπουλου, κανονικά πρέπει να φύγει μόνος του. Έπρεπε να σφυρίξει πέναλτι υπέρ του Ατρομήτου όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μάνταλος μέσα στην περιοχή πέναλτι της ΑΕΚ κράτησε την φανέλα του αντιπάλου του Σουάρεθ, κακώς ο VAR δεν έκανε παρέμβαση στο διαιτητή για να κάνει ανασκόπηση της φάσης. Κι όμως, ο Σιδηρόπουλος κατάφερε και είδε επιθετικό φάουλ του Γιαννιώτη. Το τράβηγμα του Μάνταλου στον Σουάρεθ ήταν τόσο κραυγαλέα περίπτωση που ο παίκτης του Ατρομήτου βρέθηκε στο έδαφος.

 

9η αγωνιστική 23.10.2022 ΠΑΟΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ Διαιτητής: Κουμπαράκης VAR: Σιδηρόπουλος

Μαζέψτε τον! Μετά από κλήση του Σιδηρόπουλου στο VAR, ο Κουμπαράκης έδωσε πέναλτι-φάντασμα: Συνεχίζεται η αλλοίωση της βαθμολογίας

-Συνεχίζεται η αλλοίωση της βαθμολογίας.

-Ο Σιδηρόπουλος δεν τιμωρήθηκε παρότι ευνόησε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, τον έβαλαν στον ΠΑΟΚ και έσπασε κάθε κοντέρ πρόκλησης.

-Δεύτερο μεγάλο λάθος ότι ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε επανάληψη επειδή κατά την εκτέλεση του ανύπαρκτου πέναλτι από τον Κούρτιτς μπήκαν δυο παίκτες του ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή.

Ενώ ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) ήταν μπροστά στη φάση και έδειξε «παίζεται» στο μαρκάρισμα του Γκαρντάβσκι στον Κωνσταντέλια στο 80’, κλήθηκε από τον Σιδηρόπουλο στο VAR και μετά από ανασκόπηση της φάσης «είδε» πέναλτι. Τόσο ανύπαρκτο που σπάει κάθε... κοντέρ. Ετσι ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-1 με τον Κούρτιτς. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Κουμπαράκης δεν έληξε το ματς στο 95’ και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε (2-2) στο 97’.

10': Κακώς, ο Κουμπαράκης, σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ κοντά στο ημικύκλιο της περιοχής πέναλτι του Αστέρα Τρίπολης.

35’: Ο Κουμπαράκης έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Ίγκανσον του ΠΑΟΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά, κράτησε τον αντίπαλο του με σκοπό να ανακόψει υποσχόμενη επίθεση.

51': Στο ίδιο λεπτό πριν κάνει την παρέμβαση του ο VAR ο Σάστρε του ΠΑΟΚ έπαιξε ριψοκίνδυνα πάτημα με τις τάπες του στο πόδι του αντιπάλου του Σίτο και ο Κουμπαράκης έπρεπε να του υποδείξει κίτρινη κάρτα.

80’: Αρχικά ο Κουμπαράκης έδωσε συνέχεια, όμως μετά από παρέμβαση Σιδηρόπουλου έκανε ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι. Όταν είδε την φάση κακώς αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι, δείχνοντας και κίτρινη κάρτα στον Γκαρντάβσκι, όμως δεν υπήρξε κάτι αφύσικο στη φάση με τους Γκαρντάβσκι, Κωνσταντέλια. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-2. Ο επιτιθέμενος είναι αυτός που δημιουργεί την επαφή.

-Δεύτερο μεγάλο λάθος ότι ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε επανάληψη επειδή κατά την εκτέλεση του ανύπαρκτου πέναλτι από τον Κούρτιτς μπήκαν δυο παίκτες του ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 90+6':13'', ενώ ο Κουμπαράκης είχε δείξει 5’ καθυστερήσεων.

 

10η 29.10.2022 ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Ο Σιδηρόπουλος ντεφορμέ σε ματς που έπρεπε να κάνει ρεσιτάλ - Χωρίς το VAR θα τα είχε κάνει μαντάρα. -Με παρέμβαση του Γκορτσίλα έδωσε πέναλτι

83': Αρχικά ο Σιδηρόπουλος έδωσε συνέχεια σε μαρκάρισμα που έγινε από τον Σένκεφελντ στον Τσοκάνη από πίσω, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συνέστησε στον Σιδηρόπουλο να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, μετά που είδε τη φάση στο μόνιτορ, ο διεθνής αποφάσισε σωστά να σφυρίξει πέναλτι ο Σένκεφελντ έκανε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα από πίσω.

 

12η αγωνιστική 08.11.2022 ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Μετά την λήξη του αγώνα Άρης – Λαμία, η Λαμία έβγαλε επίσημη ανακοίνωση  «Σιδηρόπουλε είσαι το σκοτάδι του ελληνικού ποδοσφαίρου…» https://www.lamia1964.gr/%CF%83%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5-%CE%B5%CE%AF%CF%83%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%84%CE%AC%CE%B4%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7/

Ο Σιδηρόπουλος έδειξε νευρικότητα-αυταρχικότητα

Ο Σιδηρόπουλος έδειξε νευρικότητα - αυταρχικότητα σε κάποια σφυρίγματα του και δημιούργησε εκνευρισμό στους παίκτες (όπως και στο σφύριγμα στον Μπεχαράνο και ο τρόπος υπόδειξης της κίτρινης, αντέδρασε ο Μπεχαράνο με αποτέλεσμα να τον βρίσει)/ Επίσης, με κάποιες ενέργειες του, φαινόταν και από την γλώσσα του σώματος του, ότι είχε εκνευρισμό στα σφυρίγματα του......

21' Ο Μπεχαράνο έκανε ριψοκίνδυνο παίξιμο στον Πάλμα και ο Σιδηρόπουλος του έδειξε κίτρινη κάρτα, στη συνέχεια του διαμαρτυρήθηκε έντονα και ο ρέφερι τον απέβαλε με κόκκινη κάρτα για εξύβριση προς το πρόσωπο του. Στην αποβολή το σκορ ήταν 1-0.

 

14η αγωνιστική 22.12.2022 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ Διαιτητής: Σιδηρόπουλος

Μαζέψτε τον: Ο Σιδηρόπουλος κάνει κραυγαλέα λάθη, όμως εξακολουθεί να σφυρίζει – Ούτε τα προσχήματα στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ

-Οι φωτογραφίες (δείτε και κάτω) δείχνουν ξεκάθαρα το επιθετικό φάουλ του Αουγκούστο στον Κολοβό, πριν το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ.

21': Κακώς σφύριξε επιθετικό φάουλ σε βάρος του Νταγκό του Παναιτωλικού, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους

45+3': Το μεγάλο λάθος και αδικαιολόγητο λάθος. Ο Σιδηρόπουλος σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ οριακά στην κάθετη αριστερά γραμμή της μεγάλης περιοχής του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι η επαφή που υπήρξε στο τάκλιν, σωστά είναι εκτός περιοχής πέναλτι. Με την εκτέλεση του ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ, όμως υπήρξε σπρώξιμο εκτός φάσης του Αουγκούστο στον Κολοβό με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος και έπρεπε να ακυρώσει το γκολ, να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον Αγκουστο και να δώσει επανάληψη στην εκτέλεση του. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

Τι ακριβώς αναφέρει στο site του Παναιτωλικού https://www.panetolikos.gr/itta-me-2-0-apo-ton-paok/

Καθοριστικό για την έκβαση του αγώνα ήταν το γκολ (κεφαλιά Ολιβέιρα) που δέχτηκε η ομάδα μας στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Με τον διαιτητή Σιδηρόπουλο να κλείνει τα μάτια σε επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης. Στο 86’ ο Αουγκούστο πέτυχε το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων.

 

Καραπαπάς: «Θα ανεχόμαστε για πολύ καιρό το νυστέρι του στα χειρουργεία;»

Ξέσπασμα του Καραπαπά για τη διαιτησία του Σιδηρόπουλου στο ματς Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2. «Θα τελειώνουμε ποτέ με αυτό το νούμερο με το οποίο γελάει όλη η Ευρώπη ή θα είμαστε υποχρεωμένοι για πολύ καιρό ακόμα να ανεχόμαστε το νυστέρι του στα χειρουργεία; Ξεφτίλες... Σιχάματα», έγραψε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στα social media, με αφορμή ότι ο απίθανος ρέφερι, που είναι και διεθνής, δεν καταλόγισε το επιθετικό φάουλ πριν το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ, συγκεντρώνοντας και τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Σχόλια