Μαζέψτε τον: Ο Σιδηρόπουλος κάνει κραυγαλέα λάθη, όμως εξακολουθεί να σφυρίζει – Ούτε τα προσχήματα στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ


-Οι φωτογραφίες (δείτε και κάτω) δείχνουν ξεκάθαρα το επιθετικό φάουλ του Αουγκούστο στον Κολοβό, πριν το πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ.

 

SUPERLEAGUE

14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 0-2

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας),

Κωνσταντίνου (Πρέβεζας/Λευκάδας)

4ος: Κατοίκος (Αθηνών)

VAR: Περράκης (Αθηνών)

AVAR: Σπυρόπουλος (Αν. Αττικής)

Παρατηρητής: Δάλλας (Ηπείρου)

 

13': Σωστά ο Κωνσταντίνου υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ, σωστά επίσης ο Σιδηρόπουλος δεν σφύριξε το οφσάιντ και έπαιξε το πλεονέκτημα όταν η μπάλα ήταν στην κατοχή παίκτη του Παναιτωλικού που έφευγε στην αντεπίθεση.

14': Σωστά ο Κωνσταντίνου υπέδειξε οφσάιντ τον σκόρερ Νάρεϊ του ΠΑΟΚ και ακυρώθηκε το γκολ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR κάνοντας χρήση της τρισδιάστατης γραμμής του οφσάιντ και επιβεβαιώθηκε ότι η απόφαση του βοηθού ήταν σωστή.

21': Κακώς σφύριξε επιθετικό φάουλ σε βάρος του Νταγκό του Παναιτωλικού, υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους

42': Οι παίκτες του Παναιτωλικού ζήτησαν πέναλτι για χέρι του Κωνσταντέλια, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με το διαιτητή, το χέρι του ήταν σε φυσική θέση, κοντά στο σώμα του, που έκανε κίνηση προς το σώμα του, όταν είδε ότι εξοστρακίστηκε η μπάλα και ερχόταν προς στο χέρι του.

45+3': Το μεγάλο λάθος και αδικαιολόγητο λάθος. Ο Σιδηρόπουλος σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ οριακά στην κάθετη αριστερά γραμμή της μεγάλης περιοχής του Παναιτωλικού, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και ενημέρωσε τον διαιτητή ότι η επαφή που υπήρξε στο τάκλιν, σωστά είναι εκτός περιοχής πέναλτι. Με την εκτέλεση του ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ, όμως υπήρξε σπρώξιμο εκτός φάσης του Αουγκούστο στον Κολοβό με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος και έπρεπε να ακυρώσει το γκολ, να τιμωρήσει με κίτρινη κάρτα τον Αγκουστο και να δώσει επανάληψη στην εκτέλεση του. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

54': Σωστά ο Κωνσταντίνου υπέδειξε οφσάιντ τον Μάρτενσον του Παναιτωλικού.

75': Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Καρελη του Παναιτωλικού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.



Σχόλια