Τα… φάλτσα του Μεϊντανά κατά του Ολυμπιακού


Οι βοηθοί Μεϊντανάς (Αχαϊας) και Στάικος (Λάρισας), οι οποίοι ορίστηκαν με διαιτητή τον Κουμπαράκη στο ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός, έχουν παίξει ξανά μαζί στον αγώνα της 7ης αγωνιστικής Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης και είχαν πάρει σωστές αποφάσεις. Δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε ότι σε αυτό τον αγώνα ο "κορυφαίος...." διεθνής Σιδηρόπουλος που ήταν VAR, κατάφερε να πείσει τον διαιτητή Παπαδόπουλο να αλλάξει την αρχική του απόφαση που είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ σε βάρος του Παναθηναϊκού και έδωσαν τελικά το ποιο γελοίο πέναλτι που έχει δοθεί ποτέ.....

Ο διεθνής Μεϊντανάς φέτος έχει οριστεί σε 5 αγώνες (2 στον Παναθηναϊκό, 2 στον Ολυμπιακό και 1 στον ΠΑΟΚ), όμως «ως διά μαγείας» λάθη έκανε και στους δυο αγώνες σε βάρος του Ολυμπιακού.

Την 1η αγωνιστική Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα, στο 80' είχε υποδείξει κακώς οφσάιντ τον Ελ Αραμπι όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

Την 4η αγωνιστική Ολυμπιακός - Βόλος, βοήθησε τον Φωτιά να φέρει σε πέρας την χειρουργική επέμβαση σε βάρος του Ολυμπιακού, μόλις στο 3' υπέδειξε κακώς οφσάιντ τον Μασούρα.

Ο Στάικος στους 4 αγώνες που έχει οριστεί φέτος, έχει πάρει σωστές αποφάσεις.

Σχόλια