Βαράνε… συναγερμοί: Περράκης, Παπαδόπουλος στον Ολυμπιακό! –Και ο Κούλα, και ο Κούλα!


Βαράνε… συναγερμοί από τους ορισμούς του Μπένετ. Ο Περράκης (Αθηνών), ο οποίος ήταν VAR στο μεγάλο λάθος του Σιδηρόπουλου (Δωδεκανήσου) στο παιχνίδι Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ 0-2, ορίστηκε να σφυρίξει το αυριανό (28/12) ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Ο 32χρονος ρέφερι ορίζεται για δεύτερη φορά να σφυρίξει σε παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθώς στις 23/1/22 είχε διαιτητεύσει Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0.

Το εκπληκτικό είναι ότι ο Περράκης ορίζεται για τέταρτη φορά φέτος σε παιχνίδι του Αστέρα, ενώ το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης είναι το πέμπτο που θα σφυρίξει. Συγκεκριμένα διαιτήτευσε Βόλος-Αστέρας 3-3, Λεβαδειακός-Αστέρας 1-1 και Αστέρας-Ιωνικός 1-0. Αυτά για να δείτε πόσο πρόχειρους ορισμούς κάνουν, αν και στον πίνακα υπάρχουν 26 διαιτητές.

Στο VAR αγώνα Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης θα είναι ο Παπαδόπουλος (Μακεδονίας). Ο Θεσσαλονικιός διεθνής διαιτητής έχει αδικήσει πολλές φορές τον Ολυμπιακό. Μαζί με τον Περράκη στο Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-1, για τη 12η αγωνιστική, είχαν συνθέσει ένα προβληματικό δίδυμο, με διαιτητή τον Παπαδόπουλο και VAR τον Περράκη. Τέσσερα λεπτά έψαχναν και μετά μέτρησαν το μοναδικό γκολ του Ολυμπιακού.

Βοηθοί του Περράκη στο ματς Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης (14η αγωνιστική) θα είναι οι Χασάν Κούλα (Ξάνθης), Φωτόπουλος (Αθηνών), τέταρτος ο Αγγελάκης (Μακεδονίας). Επίσης, βοηθός του Παπαδόπουλου στο VAR θα είναι ο Χριστάκογλου (Χαλκιδικής).

Ο Κούλα (Ξάνθης) ήταν βοηθός στο παιχνίδι Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 0-2 για την 9η αγωνιστική. Στο 77’, κακώς, υπέδειξε οφσάιντ τον Ρέαμπτσιουκ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση, (κατέληξε κόρνερ υπέρ του Ολυμπιακού, που με το λάθος του βοηθού δεν εκτελέστηκε).

Σχόλια