Ο... μύλος της συμμαχίας ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και οι Μπαλτάκος, Φιλιππούσης, Μάκης Γκαγκάτσης - Οι κόντρες χωρίς τέλος και η σημερινή (24/12) συνάντηση


Μπορεί να πρόκειται και για κινήσεις τακτικής, καθώς στο Πάρκο Γουδή έγινε μεγάλος χαμός και η… μπίλια στην ΕΠΟ, που άρχισε να γυρίζει με αφορμή την κόντρα Μπαλτάκου, Φιλιππούση, δεν έχει κάτσει ακόμα! Όλα είναι ρευστά και εξακολουθεί να υπάρχει η αίσθηση ότι ο πρόεδρος και ο εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ δεν μπορούν να συνυπάρξουν.

Απόδειξη ότι επιδόθηκαν μέχρι και σε ανοιχτό πόλεμο, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Θυμίζουμε ότι προηγήθηκε μια μάχη, που ο Μπαλτάκος ακύρωνε τον Φιλιππούση, με μέιλ στις ΕΠΣ και μια δεύτερη με μέιλ στους υπαλλήλους, όπου ο Φιλιππούσης ακύρωνε τον Μπαλτάκο!

Σύμφωνα με τη φημολογία που κυκλοφόρησε προέκυψε… απόσταση μεταξύ βορρά και νότου. Με άλλα λόγια βγήκε στην επιφάνεια μια κόντρα ή αν προτιμάτε προέκυψαν τριγμοί στη συμμαχία ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και δεν είναι η πρώτη φορά. Το μπλοκ του βορρά βγάζει στη φόρα ότι πολλές ενώσεις είναι δυσαρεστημένες με την πολιτική της ΑΕΚ.

Υπάρχει κι άλλο παρασκήνιο που είναι το εξής:

Αρχικά τα δυο μπλοκ βορρά και νότου ήταν κατά του Φιλιππούση, όμως έμεινε μόνο του το μπλοκ του βορρά, με τον Μπαλτάκο στο πλευρό του. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θα διατηρήσει αυτή τη σύμπλευση, αν και εξελέγη με εισήγηση του μπλοκ του νότου και σύμφωνα με τη συμφωνία μεταξύ τους αυτό πρέπει να έχει τον πρώτο λόγο για την ΕΠΟ;

Αν κρίνουμε από το ότι δεν διαψευστηκε ότι ο Μπαλτάκος σήμερα (24.12) συναντήθηκε με τον Μάκη Γκαγκάτση η απάντηση είναι απλή, ή αν προτιμάστε η απάντηση είναι εύκολη. Δεν αποκλείεται, μεταξύ του Μπαλτάκου και του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση να συζητήθηκε και η κόντρα του πρώτου με Φιλιππούση που έκανε μπάχαλο ολόκληρη την ΕΠΟ. Να θυμίσουμε ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης είχε κοντραριστεί με τον Φιλιππούση και επί προεδρίας Ζαγοράκη στην ΕΠΟ, όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα ισχυρίζονται ότι το χάσμα δεν γεφυρώθηκε.

Οι άλλοι, το μπλοκ του νότου, το οποίο στηρίζει η ΑΕΚ, έμειναν με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΕΠΟ. Οι κακές γλώσσες λένε ότι «μπλόκαραν» και τη νομική σύμβουλο του Μπαλτάκου, η οποία είναι πρόταση του μπλοκ του βορρά που στηρίζει ο ΠΑΟΚ, για τη θέση του Φιλιππούση.

Ένα συμπέρασμα που βγαίνει:

Μύλος γίνεται στο Πάρκο Γουδή. Την Τετάρτη (28/12) έχουμε το πρώτο ΔΣ της ΕΠΟ, μετά τη σύγκρουση Μπαλτάκου, Φιλιππούση. 

Κάθε απάντηση δεκτή. 



Σχόλια