Μαρινάκης σε Μπαλτάκο: «Πήρες εντολή από τον Μελισσανίδη για τον Φιλιππούση»


-Λάβρος ο πρόεδρος της Super League κατά του εκτελεστικού διευθυντή, τον οποίο χαρακτήρισε «ρόμπα», ενώ έκανε αποκαλύψεις και για τον Μπαλτάκο.

 

Τα είπε χύμα και τσουβαλάτα ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, στη ΕΕ τη ΕΠΟ, όπου κατηγόρησε τον Μπαλτάκο ότι πήρε εντολή από τον Μελισσανίδη για να εκλεγεί ο Φιλιππούσης εκτελεστικός διευθυντής της ΕΠΟ και παράλληλα χαρακτήρισε «ρόμπα» τον τελευταίο. Οσον αφορά στην αποχή οκτώ συμβούλων από τη συνεδρίαση της ΕΕ, ο Μαρινάκης είπε στον Μπαλτάκο: «Τώρα, λούζεσθε αυτά που έκανες».

Η συζήτηση ξεκίνησε με αφορμή την αποχή των οκτώ συμβούλων και του Φιλιππούση οι οποίοι ανήκουν στο μπλοκ του νότου, που στηρίζεται από την ΑΕΚ. Πιο συγκεκριμένα ο Μπαλτάκος ανέφερε ότι «δεν είναι ευχάριστο αυτό που συμβαίνει, καθώς δεσμέυτηκα προεκλογικά ότι σκοπός μου να μετατραπεί η ΕΠΟ σε κανονική ομοσπονδία, δεν είναι εύκολο απαιτούνται ρηξικέλευθες αποφάσεις, αυτός είναι και ο λόγος που απουσιάζουν οκτώ σύμβουλοι, εγώ δεν κάνω πίσω».

Με αφορμή τα παραπάνω ο Βαγγέλης Μαρινάκης πέρασε στην αντεπίθεση (τόσο κατά του Μπαλτάκου όσο και κατά του Φιλιππούση). Αρχικά, κατά του εκτελεστικού διευθυντή: «Αυτά που λέτε είναι ωραία αλλά δεν έχουν σχέση με πραγματικότητα, εκλέξατε χωρίς καμία διαδικασία μια ρόμπα διευθύνοντα σύμβουλο τον κ. Φιλιππούση, χωρίς να εξετάσετε βιογραφικά να εξαντλήσετε τα περιθώρια και να ακολουθήσετε τη σωστή διαδικασία».

Μετά έβαλε στο «στόχαστρο» και τον Μπαλτάκο και μάλιστα με καταγγελίες και πολλές αιχμές: «Για να κάνει τη δουλειά του ένας πρόεδρος πρέπει να είναι αυτόφωτος. Εδώ είχαμε το εξής, πήρες εντολή από τον κ. Mελισσανίδη να βγει ο κ. Φιλιππούσης διευθύνων σύμβουλος, δεν έκανες διαγωνισμό και λούζεσθε αυτά που έκανες και δεν ήρθαν οι οκτώ σύμβουλοι της ΑΕΚ, οι άλλοι ήρθαν μόνο επειδή τους είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης. Το σημερινό χάλι δεν το έχω ξαναδεί».

Μετά ο Μαρινάκης ρώτησε τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση: «Θέλεις να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο ή όχι; Θέλετε να κάνουμε πέντε πράγματα μαζί σας, ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, εθνική προπονητικό κέντρο;»

Ο Μπαλτάκος ομολόγησε ότι «αν έκανα άλλη πρόταση πέραν του Φιλιππούση, δεν πέρναγε, ήταν βασισμένη σε ισορροπίες»!

Από την πλευρά του ο Μάκης Γκαγκάτσης δικαιολογήθηκε: «Δεν τους είπα να έρθουν ή όχι είναι θεσμικό το θέμα και θέμα σεβασμού προς το πρόσωπο του προέδρου και το δικό σας (σ.σ. εννοεί τον Μαρινάκη) στη Super League. Σέβομαι και εσάς και είπα πρώτος ότι το ποσό της χορηγίας ήταν υψηλό».

Οι σύμβουλοι που απείχαν είναι ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου, ο ταμίας Κλέαρχος Τζαφέρης, τα μέλη Λεωνίδας Θωμαΐδης (ΕΠΣ Αθηνών), Τάκης Παπαχρήστος (ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας), Παναγιώτης Διακοφώτης (ΕΠΣ Δωδεκανήσου), Αγγελος Δανιήλ (ΕΠΣ Αχαϊας), Λεωνίδας Λεουτσάκος (Πρόεδρος της Super League 2) και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου.

 

Σχόλια