Ο Μαρινάκης έβγαλε στη σέντρα την Μπιτζούνη


«Βόμβα» μεγατόνων έριξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της Super League έβγαλε στη σέντρα την πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου, Συμμόρφωσης και Διακυβέρνησης, Διονυσία Μπιτζούνη, καθώς, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, τόνισε ότι τού κατάγγειλαν ότι είναι αδελφική φίλη της δικηγόρου της ΑΕΚ και του Μελισσανίδη, Έλλης Ρίζου και ότι συζητούσαν πως θα αντιμετωπιστούν εσωτερικά θέματα της ΕΠΟ, προσθέτοντας ότι αυτό είναι ανεπίτρεπτο ηθικά και νομικά.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος τόνισε ότι η καταγγελία σοκ θα εξεταστεί στην επόμενη συνεδρίαση της ΕΠΟ και θα κληθεί για εξηγήσεις και η πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου, Συμμόρφωσης και Διακυβέρνησης της ΕΠΟ Διονυσία Μπιτζούνη.

Ενωτικός ο Μαρινάκης

Στην ομιλία του στη σημερινή (29/12) συνεδρίαση της ΕΕ της ΕΠΟ, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν ενωτικός. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, της Super League και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ ζήτησε από όλους να αφήσουν την αντιπαλότητα των ομάδων και να εργαστούν με μόνο στόχο το καλό όλου του ποδοσφαίρου τόσο του επαγγελματικού όσο και του ερασιτεχνικού, ειδικά για το καλό της Εθνικής ομάδας. Ο Μαρινάκης πρόσθεσε ότι αν η αντιπαλότητα εκτυλίσσεται σε θεμιτά όρια, τότε αυξάνει τον ανταγωνισμό.

Θυμίζουμε ότι από την ΕΕ της ΕΠΟ απουσίασαν οι παράγοντες που πρόκεινται στο μπλοκ του νότου που στηρίζεται από την ΑΕΚ.


Σχόλια