Δικαίωση του Μαρινάκη η ανωμαλία στην ΕΠΟ


Οσα έγιναν την Πέμπτη (29/12), στο πλαίσιο της συνεδρίασης της ΕΕ της ΕΠΟ, δείχνουν ότι η ομοσπονδία διανύει περίοδο ανωμαλίας και είναι σημαντικός λόγος για διοικούσα επιτροπή. Δεν ξανάγινε ο εκτελεστικός διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης και οκτώ σύμβουλοι (σ.σ. δυο του προεδρείου και ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ) να επιχειρήσουν σαμποτάζ στην κανονικότητα, που είναι η συμμετοχή τους σε ένα συμβούλιο.

Γίνεται αντιληπτό ότι εξαιτίας του πολέμου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο ο Ιάκωβος Φιλιππούσης και το μπλοκ του νότου, με άρωμα στήριξης από την ΑΕΚ δεν κράτησαν τα προσχήματα. Να μην ξεχάσουμε και τον Γιαννάκη, που φέρεται να κινεί τα νήματα στο μπλοκ του νότου και ο Ολυμπιακός έχει καταγγείλει ουκ ολίγες φορές. Παράλληλα, θα πρέπει να αισθάνεται δικαιωμένος και ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης για όσα έχει καταγγείλει, εδώ και καιρό, σχετικά με τη λειτουργία της ακατάλληλης ΕΠΟ.

Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι η ομοσπονδία δεν είναι ανεξάρτητη. Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι πρέπει να παρέμβουν η ΦΙΦΑ και η Κυβέρνηση για να σταματήσουν τον κατήφορο που έχει πάρει.

Η ΕΕ της ΕΠΟ, την περασμένη Πέμπτη (29/12), δεν θα γινόταν, αν δεν έδινε το παρών ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης. Η παρουσία του αιφνιδίασε τους πάντες και ταυτόχρονα σταμάτησε να σκοτεινά σχέδια για τον έλεγχο της ομοσπονδίας.

Το συμπέρασμα που βγαίνει από τον πόλεμο Μπαλτάκου, Φιλιππούση είναι πως έχει να κάνει με το κουμάντο στην ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εξελέγη με πρόταση του μπλοκ του νότου, που επαναλαμβάνουμε ότι φαίνεται να στηρίζει η ΑΕΚ, όμως πήρε …μεταγραφή στο μπλοκ του βορρά που φαίνεται να στηρίζει ο ΠΑΟΚ.

Σχόλια