Αντιδράσεις για Μπαλτάκο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου – Καραπαπάς: «Η ΕΠΟ δεν έχει δουλειά να μοιράζει χρήματα που έχει ορίσει η UEFA που θα πηγαίνουν»


«Φρένο» στον Μπαλτάκο από τον Καραπαπά και τους εκπροσώπους των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ θέλησε να κάνει πολιτική με χρήματα της UEFA, συγκεκριμένα πρότεινε να μοιράσει στη Super League 2 ποσό ύψους 400.000 ευρώ από τα 3,4 εκατ. ευρώ του solidarity, όμως βρήκε μπροστά τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ που τον έβαλαν στη θέση του.

Ξεκάθαρος ήταν ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Κώστας Καραπαπάς ο οποίος τόνισε: «Ο ρόλος της ΕΠΟ είναι διαμεσολαβητικός και δεν έχει καμμιά δουλειά να μοιράζει χρήματα που έχει ορίσει η UEFA που θα πηγαίνουν. Προφανώς διαφωνούμε, όπως σίγουρα διαφωνούν και οι 12 ομάδες Super League που δικαιούνται solidarity και περιμένουν αυτά τα χρήματα».

«Απαγορευτικό» για τον Μπαλτάκο και από τον αντιπρόεδρο του ΠΑΟΚ, Μάκη Γκαγκάτση ο οποίος είπε: «Δεν συμφωνούμε με την πρόταση σας και αν και εδώ εκπροσωπούμε τις ομάδες μας. Αν και εμείς και ο Ολυμπιακός δε δικαιούμαστε solidarity αφού παίξαμε σε ομίλους δεν είναι δυνατόν να πάρουμε χρήματα απο τις ομάδες της Super League που δεν πήραν χρήματα απο το Στοίχημα ακόμα και έχουν ζητήματα. Δεν μπορεί να παρακρατηθεί κάτι απο την ΕΠΟ».

Επίσης, διαφώνησαν και οι εκπρόσωποι των ΑΕΚ και Παναθηναϊκού. «Ούτε εμείς συμφωνούμε, τα χρήματα του solidarity πρέπει να πάνε στις 12 ομάδες της Super League», τόνισε ο Γιώργος Κοσμάς από πλευράς ΑΕΚ, ενώ ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Λεωνίδας Μπουτσικάρης είπε: «Διαφωνούμε όπως τίθεται, 29 Νοεμβρίου, εντελώς αιφνιδιαστικά και κάτι τέτοιο θέλει σχεδιασμό. Δεν είναι δυνατόν να αλλάζει η διανομή του solidarity».

Σχόλια