Συνάντηση Ολυμπιακού-ΕΠΟ: Με το... όνειρο θα μείνει η ομοσπονδία για την επαγγελματική διαιτησία!


-Την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ εκπροσώπησαν οι Κώστας Καραπαπάς και Τάκης Αγραφιώτης ενώ ως γνωστόν την επαγγελματική διαιτησία «τρέχει» η Σούπερ Λίγκα.

 

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο και με τον εκτελεστικό διευθυντή Ιάκωβο Φιλιππούση είχαν οι αντιπρόεδροι του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς και Τάκης Αγραφιώτης. Η συνάντηση έγινε μετά από πρόκληση της ομοσπονδίας και οι Μπαλτάκος, Φιλιππούσης θα τα πουν και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ. Όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου της ΕΠΟ πρόκειται για ανταλλαγή απόψεων καθώς την επαγγελματική διαιτησία «τρέχει» η Σούπερ Λίγκα και ο Μπαλτάκος, σε συνάντηση με τους διεθνείς ρέφερι, είναι τόσο πίσω που τους ρωτούσε ποια μοντέλα επαγγελματικές διαιτησίας υπάρχουν. Πάντως, η ΕΠΟ θα μείνει με το... όνειρο της επαγγελματικής διαιτησίας! Η Σούπερ Λίγκα έχει έτοιμο το μοντέλο και το προωθεί προς υλοποίηση!

Αναλυτικά το Δελτίου Τύπου της ΕΠΟ:

«Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της ΕΠΟ, ξεκίνησαν σήμερα οι συζητήσεις μεταξύ της Ομοσπονδίας και των ομάδων της Super League 1 σχετικά με τον θεσμό της Επαγγελματικής Διαιτησίας.

Στα πλαίσια αυτά, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου και του CEO της Ομοσπονδίας κ. Ιάκωβου Φιλιππούση, με τον Γ’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Δημήτρη Αγραφιώτη και τον Δ’ Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της ίδιας ΠΑΕ κ. Κώστα Καραπαπά.

Θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τις υπόλοιπες ΠΑΕ της Super League 1 με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων για την Επαγγελματική Διαιτησία».

Σχόλια