Η... σαλάτα του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: «Τελειωμένος» ο Στεφάνσκι, μη διεθνείς ο VAR και ο ένας βοηθός!


Ο Μπένετ απέτυχε και δεν το ξέρει. Εκτός από τα υπόλοιπα φάλτσα στους ορισμούς, επιλογή αποτυχίας είναι και ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι τον οποίο όρισε στον αγώνα της 10ης αγωνιστικής ΑΕΚ-ΠΑΟΚ. Όπως και οι προηγούμενες, έτσι και η συγκεκριμένη επιλογή δείχνουν ότι ο αρχιδιαιτητής έχει ζόρι στο να βρει ξένους ρέφερι και δεν φταίει ότι οι ρέφερι της ελίτ κατηγορίας θα πάνε στο μουντιάλ αλλά οι ανύπαρκτες οι δημόσιες σχέσεις του. Με άλλα λόγια δεν μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Και ο Στεφάνσκι είναι επιλογή από το κάτω ράφι, όπως και οι υπόλοιπες των ξένων στα προηγούμενα ντέρμπι. Σα να μην έφτανε αυτό βρίσκεται στα «τελειώματά» του ως διεθνής καθώς έχει συμπληρώσει το όριο ηλικίας των 45 ετών, άρα από τον Ιανουάριο δεν έχει δικαίωμα να δηλωθεί ξανά. Επίσης, ο Πολωνός είναι ένας ρέφερι χωρίς ιδιαίτερη διεθνή καριέρα. Μπορεί να ανήκει στην πρώτη κατηγορία, όμως από το 2013 που είναι διεθνής σφύριξε 15 αγώνες των ομίλων του Europa League και έναν για τη φάση των «32»! Αυτά είναι τα πιο δύσκολα ματς που πήρε.

Ακόμη, χειρότερα με τον VAR του αγώνα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ που δεν είναι διεθνής! Ο Μπένετ φέρνει το Πάβελ Μάλεκ ο οποίος έχει γεννηθεί στις 5 Μαρτίου 1985 (= 37 ετών) και ανέβηκε στην Α’ Πολωνίας το 2019. Φέτος έχει σφυρίξει πέντε ματς για το πρωτάθλημα της χώρας του έναντι εννέα του Στεφάνσκι.

Ο πρώτος βοηθός Νταβίντ Γκόλις είναι διεθνής, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τον δεύτερο βοηθό, τον Μιχάλ Ομπούκοβιτς.

Ο Στεφάνσκι θα σφυρίξει για πρώτη φορά αγώνα της Super League.

Σχόλια