Με παρέμβαση του VAR, ο Νταμπάνοβιτς δεν μέτρησε γκολ του Παναθηναϊκού


SUPER LEAGUE 2022-23

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΡΗΣ 1-0

Διαιτητής: Νταμπάνοβιτς (Μαυροβούνιο)

Βοηθοί: Ντούκιτς,

Τοντόροβιτς (Μαυροβούνιο)

4ος: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

VAR: Άντλερ (Ισραήλ)

AVAR: Μωυσιάδης (Ηπείρου)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

8': Σωστά ο Ντούκιτς υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Άρη.

56' -59': Υπήρξε ένταση μετά από αψιμαχία παικτών που ξεκίνησε από το ριψοκίνδυνο παίξιμο του Ετέμπο στον Βέρμπιτς. Σωστά υπέδειξε κίτρινες κάρτες στους Ετέμπο για το ριψοκίνδυνο παίξιμο και στους Ιτούρμπε του Άρη και Σένκενφελντ του Παναθηναϊκού για αντιαθλητική συμπεριφορά μεταξύ τους. Έπρεπε όμως να υποδείξει και στον Πέρεθ του Παναθηναϊκού για αντιαθλητική συμπεριφορά.

64-65’: Σωστά υπέδειξε κίτρινες κάρτες στους Πέρεθ και Μπρινιολι του Παναθηναϊκού για ριψοκίνδυνο παίξιμο και διαμαρτυρία αντίστοιχα.

69-70': Ο Παναθηναϊκός πέτυχε γκολ, με τον Μπερνάρντ και αφού η μπάλα κόντραρε στον Εκνουλού, όμως μετά από έλεγχο επιβεβαίωσης που έγινε από το VAR, συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση επιθετικό φάουλ πριν την επίτευξη του γκολ. Οταν ο Νταμπάνοβιτς το είδε σωστά αποφάσισε να ακυρώσει το γκολ για αντικανονικό μαρκάρισμα του Βέρμπιτς στον Ετέμπο.

88': Ο Ντούκιτς, σωστά, υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναθηναϊκού όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

90+2’: Ο Νταμπάνοβιτς έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Σποραρ γιατί έβγαλε την φανέλα στον πανηγυρισμό του γκολ.

90+5': Μετά από παρέμβαση του VAR (σ.σ Αντλερ), ο Νταμπάνοβιτς , σωστά απέβαλε τον Λουίς Πάλμα του Άρη για σοβαρό επικίνδυνο παιχνίδι (έπαιξε με τις τάπες του στο πόδι του Τσοκάι, χωρίς να έχει καμία πιθανότητα να παίξει την μπάλα).

 

 

Σχόλια