Ο Παπαδόπουλος για... εξετάσεις ως VAR στο Ολυμπιακός-Λαμία


Πού τον θυμήθηκε ο Μπένετ τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) και τον όρισε VAR με διαιτητή τον Μανούχο (Αργολίδας) στο παιχνίδι της Κυριακής (30/10) Ολυμπιακός-Λαμία; Ο διεθνής ρέφερι ορίζεται μετά από καιρό στον Ολυμπιακό, συγκεκριμένα από τις 9 Μαΐου 2021 που ήταν VAR στον αγώνα των πλέι οφ Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός 0-0.

Εβαλαν τον Παπαδόπουλο για... εξετάσες; Το περασμένο καλοκαίρι κινδύνεψε όχι μόνο να χάσει το σήμα του διεθνή αλλά και να μείνει εκτός του πίνακα της Super League. Στη διαιτητική πιάτσα λένε ότι εξακολουθεί να κινδυνεύει.

Ο Παπαδόπουλος έχει αδικήσει τον Ολυμπιακό σε προηγούμενους αγώνες. Για παράδειγμα στο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της σεζόν 2020-21 Ολυμπιακός-Βόλος 4-1 στη φάση του 1-1, ο τερματοφύλακας της φιλοξενούμενης ομάδας, Γκαραβέλη, ο οποίος πήγε με τις τάπες και χτύπησε τον Μασούρα στο κεφάλι και στο μάτι, όμως πέρα έβρεχε για τον Παπαδόπουλο (Μακεδονίας) αλλά και για τον Γκορτσίλα που ήταν VAR. Ο διεθνής ρέφερι δεν έβγαλε ποτέ την κόκκινη κάρτα, ενώ πιο πριν έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στους φιλοξενούμενους. Επίσης, δεν απέβαλε τον Περέα για σκληρό τάκλιν στον Τιάγκο Σίλβα, λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Και ο Μανούχος έδωσε δικαιώματα στο παρελθόν. Ηταν VAR στο ματς της 4ης αγωνιστικής της σεζόν 2021-22 Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης 4-1, με διαιτητή τον Κουτσιαύτη (Αρτας) και στο 39’ και με το ματς στο 1-0 υπέρ των «ερυθρόλευκων» ανακάλυψαν επιθετικό φάουλ του Μπα για να μη δοθεί πέναλτι υπέρ του Μπρούνο Αλβες.

Την σεζόν 2019-20 είχε προκαλέσει εντύπωση ότι είχε μπει δέκα φορές σε ματς του ΠΑΟΚ (ως ρέφερι, VAR και τέταρτος) και την σεζόν 2020-21 σε οκτώ!

Σχόλια