Τα έκανε μούσκεμα ο Μπαλιάκας στο «Ζωσιμάδες», το VAR επιβεβαίωσε τον Πολυχρόνη


SUPERLEAGUE 2022-23

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-1

Διαιτητής: Πολυχρόνης (Πιερίας)

Βοηθοί: Ψάρρης (Ζακύνθου),

Μπαλιάκας (Κοζάνης)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

VAR: Γκάμαρης (Αθηνών)

AVAR: Σαμοΐλης (Αθηνών)

Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

 

9': Σωστά, ο Μπαλιάκας υπέδειξε οφσάιντ σε βάρος του Αστέρα Τρίπολης.

19': Κακώς, ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, επίσης κακώς το υπέδειξε άμεσα γιατί η φάση ήταν οριακή (στην ίδια ευθεία) και έπρεπε να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης.

29': Οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης ζήτησαν πέναλτι σε χέρι αμυντικού του ΠΆΣ Γιάννινα (σ.σ. Πήλιος), έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από τον Γκάμαρη (VAR) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του Πολυχρόνη, το χέρι ήταν σε φυσική θέση κοντά στο σώμα του.

34': Ο Πολυχρόνης έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα όταν ο Ζουκάνοβιτς πάτησε τον Ροσερο.

90+1': Κακώς ο Μπαλιάκας υπέδειξε άμεσα οφσάιντ παίκτη του ΠΆΣ Γιάννινα, που ήταν σε κανονική θέση (στην ίδια ευθεία).  Και πάλι το υπέδειξε άμεσα και δεν περίμενε σε μια τέτοια οριακή φάση να το υποδείξει μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης. Γι' αυτές τις λανθασμένες υποδείξεις του θα πρέπει να προβληματίσει την ΚΕΔ, (όπως και η λάθος υπόδειξη του στο 19'), δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη από βοηθό 1ης κατηγορίας. Υπήρξαν έντονες και δικαιολογημένες διαμαρτυρίες (για αυτή την λανθασμένη, απόφαση του βοηθού) και ο διαιτητής υπέδειξε τρεις κίτρινες στον πάγκο του ΠΆΣ Γιάννινα.

 

Σχόλια