Μαζέψτε τον! Μετά από κλήση του Σιδηρόπουλου στο VAR, ο Κουμπαράκης έδωσε πέναλτι-φάντασμα: Συνεχίζεται η αλλοίωση της βαθμολογίας


-Συνεχίζεται η αλλοίωση της βαθμολογίας.

-Ο Σιδηρόπουλος δεν τιμωρήθηκε παρότι ευνόησε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, τον έβαλαν στον ΠΑΟΚ και έσπασε κάθε κοντέρ πρόκλησης.

-Δεύτερο μεγάλο λάθος ότι ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε επανάληψη επειδή κατά την εκτέλεση του ανύπαρκτου πέναλτι από τον Κούρτιτς μπήκαν δυο παίκτες του ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή.


Ενώ ο Κουμπαράκης (Κυκλάδων) ήταν μπροστά στη φάση και έδειξε «παίζεται» στο μαρκάρισμα του Γκαρντάβσκι στον Κωνσταντέλια στο 80’, κλήθηκε από τον Σιδηρόπουλο στο VAR και μετά από ανασκόπηση της φάσης «είδε» πέναλτι. Τόσο ανύπαρκτο που σπάει κάθε... κοντέρ. Ετσι ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 2-1 με τον Κούρτιτς. Σαν να μην έφτανε αυτό ο Κουμπαράκης δεν έληξε το ματς στο 95’ και ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε (2-2) στο 97’.

 

SUPER LEAGUE 2022-23

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 2-2

Διαιτητής: Κουμπαράκης (Κυκλάδων)

Βοηθοί: Φωτόπουλος (Αθηνών),

Σινιοράκης (Χανίων)

4ος: Πολυχρόνης (Πιερίας)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

AVAR: Απτόσογλου (Αθηνών)

Παρατηρητής: Δάλλας (Ηπείρου)

3': Σωστά ο Σινιοράκης υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ.

6': Σωστά ο Φωτόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Αστέρα Τρίπολης όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

10': Κακώς, ο Κουμπαράκης, σφύριξε φάουλ υπέρ του ΠΑΟΚ κοντά στο ημικύκλιο της περιοχής πέναλτι του Αστέρα Τρίπολης.

22': Σωστά, ο Φωτόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Αστέρα Τρίπολης όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

32': Ο Φωτόπουλος υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Αστέρα Τρίπολης όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

35’: Ο Κουμπαράκης έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Ίγκανσον του ΠΑΟΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά, κράτησε τον αντίπαλο του με σκοπό να ανακόψει υποσχόμενη επίθεση.

51': Αρχικά ο Κουμπαράκης έδωσε συνέχεια, όταν Ζίφκοβιτς μάρκαρε απρόσεκτα τον Κρεσπί όμως ο VAR (=Σιδηρόπουλος) συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι. Ο Κουμπαράκης είδε την φάση, καταλόγισε πέναλτι και υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Ζίφκοβιτς. Με την εκτέλεση του έγινε το 0-2. Στο ίδιο λεπτό πριν κάνει την παρέμβαση του ο VAR ο Σάστρε του ΠΑΟΚ έπαιξε ριψοκίνδυνα πάτημα με τις τάπες του στο πόδι του αντιπάλου του Σίτο και ο Κουμπαράκης έπρεπε να του υποδείξει κίτρινη κάρτα.

80’: Αρχικά ο Κουμπαράκης έδωσε συνέχεια, όμως μετά από παρέμβαση Σιδηρόπουλου έκανε ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι. Οταν είδε την φάση κακώς αποφάσισε να σφυρίξει πέναλτι, δείχνοντας και κίτρινη κάρτα στον Γκαρντάβσκι, όμως δεν υπήρξε κάτι αφύσικο στη φάση με τους Γκαρντάβσκι, Κωνσταντέλια. Με την εκτέλεση του έγινε το 1-2. Ο επιτιθέμενος είναι αυτός που δημιουργεί την επαφή.

-Δεύτερο μεγάλο λάθος ότι ο Σιδηρόπουλος δεν έδωσε επανάληψη επειδή κατά την εκτέλεση του ανύπαρκτου πέναλτι από τον Κούρτιτς μπήκαν δυο παίκτες του ΠΑΟΚ μέσα στην περιοχή. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ.

Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 90+6':13'', ενώ ο Κουμπαράκης είχε δείξει 5’ καθυστερήσεων.



Σχόλια