Έξαλλοι Μίτσελ, Ελ Αραμπί και Βρουσάι με τη διαιτησία


Εξαλλοι με τη διαιτησία του Εσθονού Κρίστο Τόβερ ήταν στον Ολυμπιακό μετά το εκτός έδρας 1-1 με τη Φράιμπουργκ. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του Μάριου Βρουσάι και του Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

«Ο διαιτητής έπαιξε μεγάλο ρόλο με κάποια σφυρίγματα σε κόρνερ, πλάγια και κάρτες. Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, αλλά αποπροσανατολιστήκαμε από τα σφυρίγματα», ανέφερε ο Βρουσάι.

Και πρόσθεσε: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα σε μία καλή ομάδα. Θα μπορούσαμε να βάλουμε ακόμη ένα γκολ. Ο διαιτητής έπαιξε μεγάλο ρόλο με κάποια σφυρίγματα σε κόρνερ, πλάγια και κάρτες. Προσπαθήσαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας, αλλά αποπροσανατολιστήκαμε από τα σφυρίγματα. Έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Μία νίκη θα μας έδινε περισσότερο αυτοπεποίθηση. Για 70 περίπου λεπτά ήμασταν καλοί, αλλά μετά η κούραση και τα σφυρίγματα έπαιξαν τον ρόλο τους. Στόχος μας τώρα το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Στη διαιτησία του Κρίστο Τόβερ στάθηκε και ο Ελ Αραμπί, τονίζοντας ότι έπρεπε να είχε πάρει καλύτερες αποφάσεις, σε κάποιες κρίσιμες φάσεις, που καθόρισαν την εξέλιξη της αναμέτρησης: «Είμαι απογοητευμένος, δικαιούμασταν τη νίκη παίξαμε πολύ καλά. Το γκολ αυτό είναι δύσκολο να το δεχτείς. Είμαστε απογοητευμένοι όμως και από τη διαιτησία καθώς μπορούσε να πάρει καλύτερες αποφάσεις, σε κάποιες φάσεις. Φάνηκε η βελτίωση μας, κρατήσαμε μέχρι σχεδόν το τέλος, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και στο μέλλον με αυτό τον τρόπο θα πάμε μπροστά».

Επίθεση στον Τόβερ και από τον Μίτσελ, ο οποίος δήλωσε: «Πραγματικά η γεύση ειναι γλυκόπικρη. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε μονομαχίες, δεχτήκαμε το γκολ στο τέλος. Χωρίς λόγο δεχτήκαμε τόσες κάρτες και μία κόκκινη.

Είναι πολύ δύσκολο, πήγα να συγχαρώ τον διαιτητή, γιατί είναι δύσκολο να είσαι διαιτητής αλλά είναι πιο δύσκολο να είσαι κακός διαιτητής. Δεν λέω πως ήταν κακός, αλλά ήταν δύσκολο.

Όπως έχω ξαναπεί, είμαι ικανοποιημένος από ό,τι συμβαίνει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα. Φαίνεται η βελτίωση. Είμαι ικανοποιημένος.

Γενικότερα έχουμε κάνει πολλά καλά απόψε. Είμαι ευχαριστημένος από όλους. Εξαιρετικό ματς από τον Πασχαλάκη, τον Ντόι και τον Ελ Αραμπί αλλά δεν θέλω να ξεχωρίσω κάποιον.»


Σχόλια