Ο Σιδηρόπουλος ντεφορμέ σε ματς που έπρεπε να κάνει ρεσιτάλ - Χωρίς το VAR θα τα είχε κάνει μαντάρα


-Με παρέμβαση του Γκορτσίλα έδωσε πέναλτι

SUPER LEAGUE 2022-23

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΟΛΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-5

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας),

Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

AVAR: Παπαδάκης (Ηρακλείου)

Παρατηρητής: Τάμπραντζης (Αιτ/νιας)

51': Ο Σιδηρόπουλος έπρεπε να σφυρίξει φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού έξω αριστερά στην περιοχή του Βόλου, όμως προτίμησε να δώσει κόρνερ υπέρ του Παναθηναϊκού, αντί του φάουλ.

55’: Σωστά η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του Παναθηναϊκού.

62': Επρεπε ο διαιτητής να δώσει κόρνερ υπέρ του Βόλου και όχι άουτ υπέρ του Παναθηναϊκού.

63': Ο Χουάνκαρ σούταρε προς το τέρμα και η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό του Βόλου (= Εσκοβάλ) και κατέληξε γκολ, όμως κακώς η Κουρομπύλια υπέδειξε οφσάιντ τον Βέρμπιτς που δεν επηρέασε το παιχνίδι, ο VAR (= Γκορτσίλας) συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για μη παράβαση οφσάιντ, μετά την ανασκόπηση αποφάσισε σωστά να μετρήσει το γκολ (0-3).

77' : Ο Παναθηναϊκός πέτυχε γκολ (0-5) με σκόρερ τον Σπόραρ, η φάση ήταν οριακή, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης με την τρισδιάστατη γραμμή του οφσάιντ και σωστά μέτρησε το γκολ.

83': Αρχικά ο Σιδηρόπουλος έδωσε συνέχεια σε μαρκάρισμα που έγινε από τον Σένκεφελντ στον Τσοκάνη από πίσω, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και συνέστησε στον Σιδηρόπουλο να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι, μετά που είδε τη φάση στο μόνιτορ, ο διεθνής αποφάσισε σωστά να σφυρίξει πέναλτι ο Σένκεφελντ έκανε ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα από πίσω.

Σχόλια