Ο Στεφάνσκι έπρεπε να αποβάλει τον Αουγκούστο και η... γκέλα με τον Γκατσίνοβιτς – Ολες οι φάσεις στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟΚ


SUPERLEAGUE 2022-23

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ 2-0

Διαιτητής: Στεφάνσκι (Πολωνία)

Βοηθοί: Γκόλις,

Ομπούκοβιτς (Πολωνία)

4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

VAR: Μάλεκ (Πολωνία),

Μπούξμπαουμ (Αν. Αττικής)

Παρατηρητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)

17': Σωστά ο βοηθός Γκόλις υπέδειξε οφσάιντ τον Λιβαϊ Γκαρσία της ΑΕΚ, όταν ολοκληρώθηκε η επίθεση.

50': Επρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον Σέρχιο Αραούχο για ριψοκίνδυνο παίξιμο (με τον ώμο στο πρόσωπο), στον Κουρτιτς.

54': Δεν υπάρχει πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ και σωστά δεν δόθηκε κάτι από τον Στεφάνσκι. Υπήρξε παίξιμο της μπάλας με το χέρι από παίκτη του ΠΑΟΚ (Σαστρε) έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, η μπάλα πήγε στο χέρι του που ήταν σε φυσική θέση.

62' Έπρεπε να υποδείξει κίτρινη κάρτα στον σκόρερ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ για τον πανηγυρισμό του, που εξήλθε του αγωνιστικού χώρου και σκαρφάλωσε στην εξέδρα.

64': Σωστά, υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ για αντιαθλητική συμπεριφορά. Αν του έδειχνε και νωρίτερα επρεπε να τον αποβάλλει. 

68' - 70': Λάθος του Πολωνού ρέφερι, καθώς έπρεπε να αποβάλλει με κόκκινη κάρτα τον Αουγκούστο γιατί σκόπιμα έκανε προβολή με τις τάπες του, πατώντας το χέρι του Σιμάνσκι. Έπρεπε να παρέμβει ο VAR  και να συστήσει στο διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο που του προκάλεσε τον τραυματισμό του και έμεινε ο Σιμάνσκι στο έδαφος περίπου δύο λεπτά.

79’: Σωστά ο Γκόλις υπέδειξε οφσάιντ παίκτη του ΠΑΟΚ.

82': Κακώς ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Ολιβέιρα του ΠΑΟΚ (ήταν σε κανονική θέση), ο Μπισεσβαρ που ήταν σε θέση οφσάιντ δεν επηρέασε το παιχνίδι.

Σχόλια