Συνεχίζεται η... παρέλαση της ασυλίας (Παπαπέτρου, Γκάμαρης, Βεργέτης) – «Ελληνοποιήθηκε» ο Μπένετ, δεν υπάρχει 50-50


Προκαλεί η ασυλία του αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ, σε συγκεκριμένους διαιτητές, κατ’ επέκταση προκαλούν και οι ορισμοί του. Ο Αγγλος, σχετικά με τις επιλογές του, δεν κινείται σε φιλοσοφία 50-50 αλλά σε φιλοσοφία του να παίρνουν σερί ορισμοί όσοι αδικούν τον Ολυμπιακό, ή όσοι ευνοούν την ΑΕΚ, όπως και τις άλλες ομάδες της «εξυγίανσης». Σημειώνουμε ότι οι σερί ορισμοί ανεβάζουν και οικονομικά τους διαιτητές, μέσω των αμοιβών τους ως ρέφερι, VAR ή τέταρτοι.

Η πρόκληση του Μπένετ στο πλαίσιο των ορισμών της 10ης αγωνιστικής είναι τριπλή. Οι Παπαπέτρου και Γκάμαρης (Αθηνών) αδίκησαν τον Ολυμπιακό στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης (9ης) αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό, άσχετα αν νίκησε 2-0, και ορίστηκαν στα ματς του Σαββατοκύριακου. Ο πρώτος ήταν VAR και ο δεύτερος διαιτητής, όμως έκλεισαν τα μάτια σε πέναλτι του Σενγκέλια ο οποίος στο 19’ ανέτρεψε τον Ρέαμπτσιουκ.

Κι όμως ο Παπαπέτρου ορίστηκε να σφυρίξει το παιχνίδι Ιωνικός-Παναιτωλικός, ενώ ο Γκάμαρης μπήκε VAR στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης. Παράλληλα, ο Μπένετ νομίζει ότι έχει χιούμορ καθώς έβαλε τον  Βεργέτη (Αρκαδίας) τέταρτο του Παπαπέτρου. Είναι ο ρέφερι ο οποίος στο 66’ του αγώνα Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2 έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ, όταν ο Γκατσίνοβιτς έκανε λες και τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, μόλις τον ακούμπησε ο Χάμποντ. Με αυτό το πέναλτι η ΑΕΚ έκανε το 0-2 και Βεργέτης έδειξε ότι βαδίζει στα βήματα του διεθνή Διαμαντόπουλου, με τον οποίο είναι στην ίδια ΕΠΣ.

Συμπέρασμα: Το σύστημα κάνει επίδειξη δύναμης. Σα να μην έφτανε αυτό ο Μπένετ κάνει τα πάντα για να δείξει ότι «ελληνοποιήθηκε» αφού δεν έχει φιλοσοφία 50-50.

Σχόλια