«Καυτά ερωτήματα» και «καυτά καρφιά» Μαρινάκη σε Μπαλτάκο και Μπένετ


-Στην επιστολή του ρωτά αν ισχύουν καταγγελίες κατά του προέδρου της ΕΠΟ «ότι παρεμβαίνετε σε δικαστές που στελεχώνουν τα δικαστικά όργανα» και αν ο Αγγλος έγραψε την επιστολή απάντηση στη Λίγκα.

 

Προκαλούν αίσθηση τα «καρφιά» του Μαρινάκη κατά του Μπαλτάκου και του Μπένετ. Στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ και στα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, με αφορμή τη σημερινή συνεδρίασή της, ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ θέτει «καυτά» ερωτήματα σε Μπαλτάκο και Μπένετ. Πιο συγκεκριμένα ρωτά αν ισχύουν καταγγελίες κατά του προέδρου της ΕΠΟ «ότι παρεμβαίνετε σε δικαστές που στελεχώνουν τα δικαστικά όργανα», προσθέτοντας ότι του έγιναν και σχετικές παρατηρήσεις «από την Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης κα Μπιτζούνη». Επίσης, αφήνει και αιχμές αν ο Αγγλος έγραψε την επιστολή-απάντηση στη Λίγκα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μαρινάκης θέτει το «καυτό» ερώτημα στον Μπαλτάκο στο μέρος της επιστολής του που αναφέρεται στο θέμα νούμερο 6 της συνεδρίασης της ΕΕ της ομοσπονδίας με τον τίτλο: «Συζήτηση και έγκριση προτάσεων Εκτελεστικής Επιτροπής για την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 30ης.09.22».

Αναλυτικά ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκ, μεταξύ άλλων, τονίζει: «Να μας διευκρινίσετε, κύριε Πρόεδρε, και αν ισχύουν όσα καταγγέλλονται για εσάς προσωπικά ότι παρεμβαίνετε σε δικαστές που στελεχώνουν τα δικαστικά όργανα της ΕΠΟ, και μάλιστα για αυτές τις παρεμβάσεις σας, σας έγιναν παρατηρήσεις από την Πρόεδρο της Επιτροπής Ελέγχου Διακυβέρνησης και Συμμόρφωσης κα Μπιτζούνη».

Σχετικά, με τον Μπένετ, ο Μαρινάκης υπογραμμίζει: «Όπως γνωρίζετε, ως Super League 1 επίσημα και μέσω του Διοικητικού μας Συμβουλίου καλέσαμε τον κύριο Μπένετ να μας κάνει μια ενημέρωση για το πλάνο του για τη διαιτησία και να γίνει μια γενικότερη κουβέντα για το θέμα της επαγγελματικής διαιτησίας, που όπως γνωρίζετε ήδη οικοδομείται από την Super League και σύντομα θα παρουσιαστούν οι βασικοί άξονες. Δε θέλω να πιστεύω ότι την απάντηση που μας έδωσε ο κύριος Μπένετ την συνέταξε ο ίδιος.

Αν μη τι άλλο οι Άγγλοι φημίζονται για την ευγένεια τους. Δεν μπορεί δηλαδή να του έχουμε απευθύνει ομόφωνα όλες οι ομάδες μια πρόσκληση και να μας απαντά ότι θα μας δεχτεί στην ΕΠΟ!

Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο. Και θέλω να πιστεύω ότι δεν συνέταξε αυτή την επιστολή ο ίδιος».

 

 

Σχόλια