Σημεία και τέρατα με Μπαλτάκο που επέβαλε Φιλιππούση – Μαρινάκης: «Εχετε κάνει την ΕΠΟ Αεκάκι»


-Εξέλεξαν τον Φιλιππούση χωρίς διεθνή διαγωνισμό ως εκτελεστικό διευθυντή, με τη ...σφραγίδα της Μπιτζούνη η οποία εκτέθηκε

 

 

 

Τρομερά πράγματα της ΕΠΟ που ισοπεδώνει τα πάντα, αγνοεί τους πάντες και τα πάντα με ευθύνη του Μπαλτάκου. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ επέβαλε τον Φιλιππούση χωρίς διεθνή διαγωνισμό ως εκτελεστικό διευθυντή, με τη ...σφραγίδα της κυρίας Μπιτζούνη, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης «άστραψε και βρόντηξε», καθώς τόνισε στη διάρκεια της συνεδριασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ομοσπονδίας: «Έχετε κάνει την ΕΠΟ Αεκάκι».

Η θέση του προέδρου της Σούπερ Λίγκας αναγνώστηκε από τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, αμέσως μετά την απόφαση για την παραμονή του Φιλιππούση στο πόστο του εκτελεστικού διευθυντή μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Αναλυτικά, οι «κεραυνοί» του Βαγγέλη Μαρινάκη: «Απαξιώ να συνεχίσω την κουβέντα με αυτές τις γελοιότητες. Φέρατε και την κα Μπιτζούνη και την εκθέσατε να  λέει αυτά τα πράγματα! Το ποδόσφαιρο είναι διεθνές σπορ και είναι ντροπή για όλους σας να ακούγονται όλα αυτά. Έχετε κάνει την ΕΠΟ Αεκάκι!».

Ο Μπαλτάκος έδειξε ότι δεν υπολογίζει τίποτα και δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ διέκοψε την Εκτελεστική Επιτροπή της περασμένης Τρίτης για να ζητήσει γνωμοδότηση από τις ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ, όμως δεν παρουσίασε κάποιο έγγραφο.

Αντί για αυτό, εκτέθηκε η πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης Διονυσία Μπιτζούνη που με πια μακροσκελή ομιλία, μάλιστα ο Τάκης Αγραφιώτης ζήτησε να καταγραφεί επί λέξει, είπε ότι δεν προβλέπεται διεθνής διαγωνισμός για την πρόσληψη εκτελεστικού διευθυντή στην ΕΠΟ, αν και οι ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ το ξεκαθαρίζουν ότι έτσι πρέπει να γίνει με την επιστολή τους, στις 22/2/22.

Για να δείτε τι έγινε, ένα επιχείρημα της κυρίας Μπιτζούνη ήταν ότι αν γίνει διεθνής διαγωνισμός και ο εκτελεστικός διευθυντής είναι ξένος δεν θα μπορεί να συνεννοηθεί με κανέναν στην ΕΠΟ. Αν μη τι άλλο, με όλο το σεβασμό, πρόκειται για απίθανο επιχείρημα! Δεν υπάρχει πουθενά αυτό! Τόσα χρόνια που η ΕΠΟ είχε τοποτηρητές των ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ πως συνεννοούνταν; Δηλαδή, η ΕΠΟ δεν έχει παράγοντες και υπαλλήλους με επίπεδο;

Για να δείτε τι γίνεται στην ΕΠΟ. Η παραμονή του Φιλιππούση είχε διαρρεύσει από προχθές. Μιλάμε για... επίπεδο αποφάσεων.

 

Σχόλια