Ορισμοί: Πάρτι ασυλίας και βραβείων μετά από λάθη υπέρ της ΑΕΚ


Ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και ο Γιάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας) είναι δυο διαιτητές, που με βάση τους χθεσινούς ορισμούς, πήραν βραβεία για τα λάθη τους στο παιχνίδι Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2. Ο πρώτος ορίστηκε VAR του Γκορτσίλα στον αυριανό αγώνα Λαμία-Λεβαδειακός και ο δεύτερος θα είναι τέταρτος διαιτητής στον μεθαυριανό αγώνα Ολυμπιακός-Ατρόμητος. Ουσιαστικά τους έδωσαν «βραβεία»...

Στον αγώνα Παναιτωλικός-ΑΕΚ 0-2 ο Διαμαντόπουλος έπρεπε να αποβάλει τους Ρότα και Ελίασον. Στο 28’ ο Ελίασον έκανε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή της ΑΕΚ, όμως ο Διαμαντόπουλος δεν το έδωσε. Αν το έδινε έπρεπε να αποβάλει τον παίκτη της ΑΕΚ, με δεύτερη κίτρινη, επειδή ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση. Ο Ελίασον είχε κίτρινη κάρτα από το 22’.

Ο Ρότα έπρεπε να δει δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, επειδή σταμάτησε υποσχόμενη επίθεση του Παναιτωλικού με αντικανονικό μαρκάρισμα στον Νταγκό. Σε αυτό το λεπτό έκανε το κραυγαλέο λάθος και ο Παπαδόπουλος που ως VAR έπρεπε να υποδείξει αποβολή του Αλμέιδα, ο οποίος φαίνεται να κάνει άσεμνη χειρονομία στην κερκίδα.



Σχόλια