Πρόβλημα ουδέν για την ΕΠΣ Πειραιά, ο Μπαλτάκος αφαίρεσε το θέμα της από τη ΓΣ


Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εισηγήθηκε στη ΓΣ της ΕΠΟ να αφαιρεθεί το θέμα της διαγραφής της ΕΠΣ Πειραιά, άρα δεν υπάρχει θέμα τιμωρίας της.

 

Πρόβλημα ουδέν για την ΕΠΣ Πειραιά καθώς δεν συζητήθηκε θέμα τιμωρίας της. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος εισηγήθηκε την προσωρινή διαγραφή της από μέλος της ΕΠΟ, λόγω της ανακοίνωσης κατά του αρχιδιαιτητή Στιβ Μπένετ και του μέλης της «ερασιτεχνικής» ΚΕΔ, Ελένης Λαμπαδαρίου, στην έκτακτη ΓΣ της ΕΠΟ που βρίσκεται σε εξέλιξη, εισηγήθηκε και την αφαίρεση του θέματος αυτού, με την αιτιολογία ότι την ΕΠΟ «καίει» το μητρώο της ΓΓΑ που είναι το βασικό θέμα της έκτακτης ΓΣ. Τυπικά το θέμα μετατέθηκε για αργότερα, ουσιαστικά για …πολύ αργότερα.

«Τα σωματεία δεν σχετίζονται με ανακοίνωση αυτή και δεν πρέπει να τιμωρηθούν. Εισηγούμαι την αφαίρεση του θέματος αυτού», ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΠΟ Τάκης Μπαλτάκος και κανείς δεν έφερε αντίρρηση.

Πάντως, από το καταστατικό της ΕΠΟ δεν προβλέπεται αφαίρεση ιδιότητας μέλους ΕΠΣ για ανακοίνωση. Ουσιαστικά, η εισήγηση Μπαλτάκου δεν είχε τύχη.

Σχόλια