Ομολογία πανικού το «μπλόκο» στον Μπένετ – Φοβούνται μην εκτεθούν


-Αν η ΕΠΟ δεν του επιτρέψει να πάει στη Super League θα δείξει στους διαιτητές ότι φοβάται να μπει μπροστά και να αναλάβει τις ευθύνες

 

Έναν πανικό, τον έπαθαν στην ΕΠΟ και μόνο που πληροφορήθηκαν την ομόφωνη απόφαση της Super League ότι στο επόμενο ΔΣ θα καλέσει τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Στιβ Μπένετ, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για την κακή εικόνα της διαιτησίας. Τα διαιτητικά λάθη δείχνουν ότι οι ρέφερι του πίνακα της πρώτης κατηγορίας αλλοιώνουν τη βαθμολογία και κάποιοι προβλέπουν ότι δεν είναι δυνατόν να τελειώσει το πρωτάθλημα με αυτούς τους διαιτητές.

Όμως, ο Μπένετ προτιμά να επαναφέρει τον Τζήλο στους ορισμούς κι ας ευνόησε τον ΠΑΟΚ. Επίσης, κάποιοι διαδίδουν ότι ο Ευαγγέλου θα επιστρέψει νωρίτερα από τον Καραντώνη μόνο και μόνο για να κάνουν επίδειξη δύναμης και να στείλουν μήνυμα στους ρέφερι να παίζουν 100-0 κατά του Ολυμπιακού. Επίσης, δεν τιμωρήθηκε ο Φωτιάς αν και αδίκησε τον Ολυμπιακό, δεν ακούστηκε... κιχ και για τον Διαμαντόπουλο παρά το 100-0 υπέρ της ΑΕΚ στο Αγρίνιο. Ο Μπένετ είχε πάει να δει Λεβαδειακός-Ατρόμητος, επειδή το Αγρίνιο έπεφτε μακριά.

Παρόλα αυτά ο Μπένετ κάνει ορισμούς! Ο αρχιδιαιτητής δεν καταλαβαίνει, ή δεν θέλει να καταλάβει ότι εκτίθεται με όλα αυτά. Παράλληλα, τον εκθέτει και η ΕΠΟ. Όπως διέρρευσαν από το Πάρκο Γουδή δεν πρόκειται να του επιτρέψουν να παραστεί στο επόμενο ΔΣ της Super League, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις κακές διαιτησίες.

Μια τέτοια απαγόρευση, δηλαδή αν η ΕΠΟ επιμείνει και μπλοκάρει τον Μπένετ, θα πρόκειται και για ομολογία ενοχής. Θα επιβεβαιώσει ότι η διαιτησία δεν είναι ανεξάρτητη και θα δείξει στους διαιτητές ότι φοβάται να μπει μπροστά και να αναλάβει τις ευθύνες του. Μάλιστα, αν τελικά ανάψουν κόκκινο στον Μπένετ, θα μας πουν το σενάριο ότι δεν τον αφήνουν η FIFA και η UEFA. Δεν τους ενδιαφέρει αν εκθέτουν τον αρχιδιαιτητή, να μη χαλάσει η... μαγιά τους νοιάζει. Επίσης, φοβούνται ότι θα εκτεθούν όλοι! 

Σχόλια