Αμόλησε αετό ο Σιδηρόπουλος (VAR) και δεν διόρθωσε λάθος του Τσακαλίδη – Αυτό το πέναλτι δεν έδωσαν (pic)


SUPER LEAGUE 2022-23

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΑΜΙΑ 1-1

Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)

Βοηθοί: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής),

Στάικος (Λάρισας)

4ος: Τσιμεντερίδης (Κοζάνης)

VAR: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

ΑVAR: Κωσταράς (Αιτ/νιας)

Παρατηρητής: Κύρκος (Θεσπρωτίας)

1-3': Αρχικά ο Τσακαλίδης σφύριξε πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα, όμως το VAR (= Σιδηρόπουλος) συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για τη μη ύπαρξη παράβασης πέναλτι από τον αμυντικό (Κορνέζο). Οταν ο Τσακαλίδης είδε την φάση στην οθόνη διαπίστωσε ότι ο αμυντικός έπαιξε κανονικά τη μπάλα, στέλνοντας την κόρνερ. Ετσι πήρε πίσω το πέναλτι, ξεκινώντας τον αγώνα με ελεύθερο διαιτητή, αφού πρώτα υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Κασναφέρη, μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες του, πριν και μετά την ανασκόπηση της φάσης στην οθόνη του γηπέδου.

22': Κακώς ο Χριστάκογλου υπέδειξε οφσάιντ τον Τσιλούλη της Λαμίας.

24' & 30’: Σωστά ο ίδιος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ τον Μανούσο της Λαμίας, όταν ολοκληρώθηκαν οι επιθέσεις.

39': Ο Τσακαλίδης δεν έδωσε πέναλτι υπέρ της Λαμίας σε ανατροπή του Μανούσου και κακώς ο Σιδηρόπουλος συμφώνησε με την λανθασμένη απόφαση του ρέφερι του αγώνα. Φαίνεται ότι ο Παντελάκης έκανε αντικανονική χρήση του χεριού του στο λαιμό του Μανούσου. Ο VAR έπρεπε να συστήσει στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι. ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

43': Υπήρξε πέσιμο του Τσιλούλη στην περιοχή πέναλτι του ΠΑΣ Γιάννινα, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή, που είχε σφυρίξει επιθετικό φάουλ. Σωστή και η κίτρινη του Τσακαλίδη στον Τσιλούλη για το αντικανονικό μαρκάρισμα (επικίνδυνο παίξιμο) που είχε προηγηθεί σε βάρος του τερματοφύλακα του ΠΆΣ Γιάννινα στην προσπάθεια του να μπλοκάρει την μπάλα.

49': Σωστά ο Τσακαλίδης σφύριξε επιθετικό φάουλ και ακύρωσε το γκολ που πέτυχε στη συνέχεια ο Μανούσος, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή. Στην φάση αυτή τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας του ΠΆΣ Γιάννινα Πριόρ και αντικαταστάθηκε αφού μεταφέρθηκε με φορείο με σοβαρό τραυματισμό.

 65': Σωστά ο Στάικος υπέδειξε οφσάιντ τον Τσιλούλη της Λαμίας.



Σχόλια