Ο Μπένετ «ορίζει μόνο Ελληνες»; - Και πέρσι το ίδιο γίνονταν με τον Κλάτενμπεργκ (pics)


Γίνεται μια προσπάθεια να στρώσουν... χαλί για να ορίζονται Ελληνες διαιτητές σε ντέρμπι, όμως ξεχνούν ότι οι ομάδες της Super League έχουν πάρει απόφαση και ζήτησαν να ορίζονται μόνο ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι. Θυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη συμφωνία έγινε στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης αμέσως μετά την κλήρωση (25/7), όπου κόντρα στα σχέδια του συστήματος υπήρξε συμφωνία των ΠΑΕ ώστε ξένοι διαιτητές να συνεχίσουν να έρχονται στα ντέρμπι.

Κατά τα άλλα, ο Μπένετ ορίζει μόνο Ελληνες; Και πέρσι το ίδιο έγινε με τον Κλάτενμπεργκ τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Δεν υπάρχει ακόμη λόγος να έρθουν ξένοι ούτε πρόκειται για κάποια... καινοτομία. Μπορεί να γίνεται προπαγάνδα για να ορίσει ο Μπένετ τον Σιδηρόπουλος στο ντέρμπι της άλλης Κυριακής, Αρης-ΠΑΟΚ, όμως αν ο Αγγλος (που αφήνει άλλους να διαδίδουν άλλοι τα... θέλω του) ξέρει ότι θα προκαλέσει.

Δείτε (σ.σ. κάντε κλικ για μεγέθυνση) τους ορισμούς των περσινών δυο πρώτων αγωνιστικών, όπου επίσης ορίστηκαν μόνο Ελληνες ρέφερι και βοηθοί...




Σχόλια