Η ΕΠΟ θα γίνει ανεξάρτητη μόνο με διοικούσα επιτροπή


-Μπορεί να το ήξεραν όμως οι παράγοντες του ποδοσφαιρικού συστήματος που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο «πάγωσαν» με τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη που ανοίγουν διάπλατα την πόρτα της παρέμβασης στην ΕΠΟ.

-«Είμαστε αποφασισμένοι να λύσουμε όλα τα εκκρεμή θέματα στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης στον πρόεδρο της ΟΥΕΦΑ Αλεξάντερ Τσέφεριν, προσθέτοντας ότι «στον βαθμό που μπορούμε να παρέμβουμε, σεβόμενοι την ανεξαρτησία της Ομοσπονδίας, θα κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να διασφαλίσουμε ότι θα αφήσουμε πίσω μας όλα τα προβλήματα που έχουμε κληρονομήσει».

-Αποτελεί κοινό μυστικό πως μόνο ένας δρόμος υπάρχει για να γίνει ανεξάρτητη η ομοσπονδία. Αυτός είναι η διοικούσα επιτροπή ή η πλήρης αποκοπή του επαγγελματικού ποδοσφαίρου (διαιτησία και αθλητική δικαιοσύνη) από την ακατάλληλη ΕΠΟ που τα κάνει μαντάρα μέχρι και στις κληρώσεις του κυπέλλου.

-Δεν είναι τυχαίο ότι η ΕΠΟ απουσίασε από το Μέγαρο Μαξίμου, δεν κλήθηκε ούτε για τα μάτια του κόσμου και πρόκειται για ιστορική ξευτίλα. Όπως δεν είναι τυχαίο ότι από την ανακοίνωση του γραφείου του Πρωθυπουργού έμαθε ότι ο κ. Τσέφεριν έρχεται στην Αθήνα για να συναντηθεί με τον κ. Μητσοτάκη.

-Όπως δεν είναι τυχαίο ότι τη Δευτέρα (22/8) ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε και με τον πρόεδρο της ΦΙΦΑ, Τζιάνι Ινφαντίνο και σήμερα (24/8) με τον κ. Τσέφεριν.

-Όλα αυτά δείχνουν ότι κάτι κινείται στο χώρο του ποδοσφαίρου.

-Όπως και να’ χει η Κυβέρνηση φαίνεται ότι έχει σχέδιο. Επίσης, επιβεβαιώθηκε ότι το σχέδιο αυτό έχει τη στήριξη της ΟΥΕΦΑ. «Έχουμε τη στήριξή σας, έχουμε τον σωστό προσανατολισμό και την καθοδήγηση και θα τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μια δήλωση που επιβεβαιώνει τα προαναφερόμενα.

Σχόλια