Ο Μπαλτάκος δεν έβγαλε φωτογραφία με τον Τσέφεριν!


-Ολα δείχνουν ότι μετά από πολλές αναπάντητες θα τους σήκωσε το τηλέφωνο και η συνάντηση θα κλείστηκε την τελευταία στιγμή, όμως δεν μας λένε πόσο διήρκησε.


«Συνάντηση μεταξύ του προέδρου της UEFA κ. Αλεξάντερ Τσέφεριν και του προέδρου της ΕΠΟ κ. Παναγιώτη Μπαλτάκου πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 6:30μμ στην Αθήνα» μας πληροφορεί η ιστοσελίδα της ΕΠΟ. Σημειώστε ότι από τη συνάντηση αυτή δεν έβαλαν φωτογραφία. Αυτή που δημοσιεύτηκε είναι από την εθιμοτυπική συνάντηση Τσέφεριν-Μπαλτάκου στις 31 Ιουλίου, με αφορμή την εκλογή του Μπαλτάκου στην προεδρία της ΕΠΟ και είθισται να γίνονται ραντεβού με τους νεοεκλεγέντες προέδρους όλων των ομοσπονδιών. Σημειώστε ότι ο Τσέφεριν έκανε δυο μήνες να δει τον Μπαλτάκο. Επίσης, από τη σημερινή (24/8) συνάντηση η ΕΠΟ δεν μας πληροφορεί πότε θα αποδεσμευτεί «το ποσό των 12.000.000 ευρώ που έχει παρακρατήσει η ΟΥΕΦΑ από τα τηλεοπτικά δικαιώματα της ΕΠΟ τα τρία τελευταία χρόνια».

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ (24/8) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΕΦΕΡΙΝ-ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ:

 


ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΤΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ (31/7) ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΤΑΙ:





Σχόλια