Βγήκαν νωρίς τα... φαντάσματα της εξυγίανσης: Καραντώνης, Ευαγγέλου «φρέναραν» τον Ολυμπιακό στην Τρίπολη – Απαράδεκτη διαιτησία, δεν έδωσαν δυο πέναλτι


SUPER
LEAGUE 2022-23

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-0

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

Βοηθοί: Νικολακάκης (Λασιθίου),

Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

4ος: Βλάχος (Ανατ. Αττικής)

VAR: Ευαγγέλου (Αθηνών)

AVAR: Νικολαΐδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Καρατζάς (Εύβοιας)

29’: Σωστά ο Νικολακάκης σήκωσε τη σημαία του για οφσάιντ στον Ελ Αραμπι.

36': Υπήρξε πέσιμο του Ρέαμπτσιουκ στην περιοχή του Αστέρα Τρίπολης, όμως έπεσε μόνος του και δεν υπήρξε παράβαση, άρα δεν υπήρξε παράβαση.

44': Σωστά υπέδειξε κίτρινη κάρτα στον Γκαρντάβσκι του Αστέρα Τρίπολης για συνεχή παραβίαση των κανόνων, (ήταν η δεύτερη φορά που είχε κάνει αργοπορημένο μαρκάρισμα, το πρώτο ήταν στο 34' όταν μάρκαρε αντικανονικά τον Ραντζελοβιτς και ο διαιτητής είχε εφαρμόσει το πλεονέκτημα).

49': Σωστά ο Καραγκιζόπουλος υπέδειξε οφσάιντ τον Ελ Αραμπί (που έκανε κίνηση και επηρέασε τον αντίπαλο του).

63': Σωστά ο Καραντώνης δεν μέτρησε γκολ του Αστέρα Τρίπολης και σφύριξε άμεσα επιθετικό φάουλ σε σπρώξιμο του Μπενίτο στον Άβιλα του Ολυμπιακού, στην συνέχεια σε δεύτερο χρόνο o Ατιένθα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά σωστά δεν μέτρησε το γκολ επειδή προηγήθηκε το προαναφερόμενο επιθετικό φάουλ.

 82': Το πρώτο μεγάλο λάθος του Καραντώνη αλλά και του Ευαγγέλου που ήταν στο VAR. Kακώς δεν σφύριξε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού όταν Ζουκάνοβιτς, μετά από σέντρα του Γκάρι Ροντρέγκες, έπαιξε την μπάλα με το χέρι του, σα να έπαιζε μπάσκετ και κακώς ο Ευαγγέλου δεν συνέστησε στον διαιτητή να κάνει ανασκόπηση της φάσης για παράβαση πέναλτι. Ο Ζουκάνοβιτς είχε το χέρι του μακριά από το σώμα τουμ σε αφύσικη θέση (ήταν από πριν χτυπήσει η μπάλα στο πόδι του).

87': Ένα ακόμη μεγάλο λάθος των Καραντώνη, Ευαγγέλου και μάλιστα μετά από λίγα λεπτά. Ο ρέφερι έπρεπε να δώσει πέναλτι σε σπρώξιμο, με το δεξί χέρι, του Καστάνιος στον Βαλμπουενά καθώς τον έβγαλε εκτός πορείας. Κακώς, ο Ευαγγέλου δεν φώναξε τον Καραντώνη να δει τη φάση καθώς φαίνεται ότι ο Καστάνιος έσπρωξε τον Βαλμπουενά και τον έριξε στο έδαφος, βγάζοντάς τον εκτός πορείας.

 

Σχόλια