Προκλητικές επικοινωνιακές πιέσεις στον Μπένετ να μην τιμωρήσει τον Τζήλο


Οι «παπαγάλοι» του συστήματος νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν το μαύρο-άσπρο και μπήκαν «ασπίδα» στον Τζήλο. Ετσι, άρχισαν να πιέζουν, επικοινωνιακά (τρομάρα τους!)  τον Μπένετ για να μην τον τιμωρήσει για την κόκκινη κάρτα που δεν υπέδειξε για αυτό το σοβαρό επικίνδυνο παίξιμο του Κούρτιτς με το γεμάτο (δυνατό πάτημα) με τις τάπες του στον αστράγαλο του Γκονζάλες. Αν γίνει αυτό, τότε ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου, καθώς στην συνέχεια του πρωταθλήματος, οι υπόλοιποι διαιτητές όταν θα βλέπουν παρόμοιες παραβάσεις δεν θα πρέπει να τιμωρούν και αυτοί, αυτό το βίαιο, «βρώμικο» από αγωνιστικής άποψης παίξιμο, "τύπου Κουρτιτς", που αν γινόταν σε βάρος του ή σε οποιοδήποτε παίκτη του ΠΑΟΚ, όχι μόνο ο τέταρτος Μαλούτας θα κοίταζε την φάση μέχρι να τον αποβάλλει (και όχι όπως εδώ που κοίταζε αλλού κάνοντας ότι δεν έβλεπε). 

Επίσης, και ο Τζηλος θα έτρεχε με σπριντ προς τον παραβάτη για να τον αποβάλλει, όμως τώρα δημιούργησε απορίες γιατί τον κρατάνε ακόμα στον πίνακα διαιτητών. Ευθύνη έχει και ο VAR Μανούχος (Αργολίδας).

Ας δει ο Μπένετ τι έχει κάνει τα τελευταία χρόνια υπέρ του ΠΑΟΚ ο Λαρισαίος ρέφερι και μετά θα καταλάβει γιατί πρέπει να έχει παραδειγματική τιμωρία...

Είναι τυχαίο που ο Τζηλος και τις δύο προηγούμενες χρονιές είχε κάνει και πάλι σοβαρά λάθη υπέρ του ΠΑΟΚ:

Σεζόν 2020-21:

4η αγωνιστική  (4-10-2020) ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 3-0: Σε αυτό το ματς ο Τζήλος ήταν VAR και έπρεπε υποδείξει στον Τζοβάρα (Φθιώτιδας) ξεκάθαρο πέναλτι κατά του ΠΑΟΚ, που παραδέχθηκε και ο Κλάτενμπεργκ στο βίντεο ανάλυσης:

16η αγωνιστική (10-1-2021) ΠΑΟΚ – Βόλος 3-1:  Στο 52’ έπρεπε να αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Βιερίνια ο οποίος έβαλε το σώμα του για να βγει η μπάλα άουτ και χτύπησε ύπουλα τον Περέα με το χέρι του, του έριξε σφαλιάρα. (το παραδέχθηκε και ο Κλατενμπεργκ στο βίντεο ανάλυσης):


Σεζόν 2021-22

12η αγωνιστική (5-12-2021) Ιωνικός-ΠΑΟΚ 3-2:  Επρεπε να σφυρίξει άμεσα το πέναλτι σε βάρος του ΠΑΟΚ και όχι να περιμένει ειδοποίηση από τον Ευαγγέλου (Αθηνών) που ήταν VAR, (το ανέφερε και ο Κλάτενμπεργκ στο βίντεο ανάλυσης):



Σχόλια