Γιατί πήγε ο Μαρινάκης στην ΕΠΟ


-Ο πρόεδρος της
Super League και β’ αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Μαρινάκης έβαλε στο κάδρο όλα τα λάθη των διαιτητών

-Αντικείμενο της συζήτησης με τον Μπαλτάκο και με τους άλλους παράγοντες της ΕΠΟ ήταν το 50-50 στη διαιτησία και ότι η αντιμετώπιση στα λάθη που κάνουν οι διαιτητές πρέπει να είναι η ίδια σε όλες τις περιπτώσεις.

 

 

Την ΕΠΟ επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Super League και β’ αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας, Βαγγέλης Μαρινάκης. Σκοπός του ήταν να βάλει στο κάδρο όλα τα λάθη των διαιτητών ενώ αντικείμενο της συζήτησης με τον Μπαλτάκο και με τους άλλους παράγοντες της ΕΠΟ ήταν το 50-50 στη διαιτησία και ότι η αντιμετώπιση στα λάθη που κάνουν οι διαιτητές πρέπει να είναι η ίδια σε όλες τις περιπτώσεις.

Μια ώρα διήρκησε η πρωινή συζήτηση του Μαρινάκη με τον Μπαλτάκο, στην οποία πήραν μέρος και ο εκτελεστικός διευθυντής Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο αναπληρωτής πρόεδρος Παναγιώτης Δημητρίου, ο α’ αντιπρόεδρος Στέργιος Αντωνίου και τα μέλη της ΕΕ Γιώργος Χατζησαρόγλου και Παναγιώτης Διακοφώτης. Να τονίσουμε ότι ο Μαρινάκης έχει κάθε δικαίωμα να πάει στην ΕΠΟ καθώς είναι αντιπρόεδρός της.

Στην ατζέντα της συζήτησης μπήκαν τα λάθη των διαιτητών και ο τρόπος αντιμετώπισής τους. Από την κουβέντα κατέστη ξεκάθαρο ότι η αντιμετώπιση των διαιτητών που κάνουν λάθη πρέπει να είναι ίδια σε όλες τις περιπτώσεις.

Από την συζήτηση δεν θα μπορούσε να λείψει και η επαγγελματική διαιτησία. Ηδη, η Λίγκα προετοιμάζεται και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση με βάση το αγγλικό μοντέλο.

Ένα ακόμη θέμα που συζητήθηκε είναι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και η αναβάθμιση του προϊόντος, ώστε να αυξηθούν τα έσοδα των ομάδων.

 

 

Σχόλια