Ψιτ, σας βλέπουν: ΑΕΚ, ΠΑΟΚ παίζουν... προπαγάνδα και εμφανίζουν την ΚΕΔ να χορεύει στον ρυθμό τους – Θολώνουν τα νερά με τον Καραντώνη!


-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ φώναξαν (Δούκας και Καραλής, Τσατάλης, αντίστοιχα) ενώ ο Καραντώνης (Ημαθίας) σωστά ακύρωσε γκολ του Αστέρα στην Τρίπολη καθώς προηγήθηκε επιθετικό φάουλ του Μπενίτο στον Αβιλα. Ένα εξόφθαλμο επιθετικό φάουλ και ο Καραντώνης φαίνεται να σφυρίζει χωρίς να ξέρει την κατάληξη της φάσης.

-Έκανε αυτό που έπρεπε, εφαρμόζοντας τον κανονισμό. Αλλωστε, ο Μπένετ τους έδωσε οδηγία να μην περιμένουν το VAR για όλα.

-Ξαφνικά, προέκυψε η είδηση, σε συγκεκριμένη πλευρά, ότι η ΚΕΔ θα συνεδριάσει την Τρίτη (30/8) για να πάρει αποφάσεις για τον Καραντώνη και για άλλα θέματα. Γιατί όχι και για τον Ευαγγέλου καθώς έπρεπε να δώσουν δυο πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

-Κύριοι, σοβαρευτείτε! Ο Ολυμπιακός αδικήθηκε στην Τρίπολη.

-Αλλάζουμε θέμα:

-Και σε όλα αυτά έρχεται και η προπαγάνδα. Αυτοί θολώνουν τα νερά με τον Καραντώνη, ότι τάχα ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, για να στείλουν μήνυμα στους υπόλοιπους ρέφερι για να «χορεύουν» στον ρυθμό τους.

-Κάποιοι, για να δικαιολογούν την ύπαρξή τους, θα είναι ικανοποιημένοι με διαιτησίες 100-0 κατά του Ολυμπιακού και 100-0 υπέρ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ.





 

Σχόλια