ΑΕΚ-Βόλος 0-1: Στάθηκε στο ύψος του ο Παπαδόπουλος


SUPER LEAGUE 2022-23

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ – ΒΟΛΟΣ 0-1

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Ψάρρης (Ζακύνθου),

Καλαμπόκης (Αιτ/νιας)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων)

VAR: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

ΑVAR: Δημητριάδης (Μακεδονίας)

Παρατηρητής: Μπίκας (Χαλκιδικής)

14': Σωστά ο Ψάρρης υπέδειξε οφσάιντ σε βάρος του Αραούχο. Υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο της ΑΕΚ, χωρίς να τους υποδείξει κάποια κίτρινη κάρτα, επίσης έπεσαν μπουκάλια εντός του αγωνιστικού χώρου και ο Παπαδόπουλος πήρε ένα μπουκάλι νερού και το έδωσε στον τέταρτο διαιτητή, προφανώς για να το καταγράψουν στο φύλλο αγώνα.

23': Σωστά ο Ψάρρης υπέδειξε οφσάιντ σε βάρος της ΑΕΚ.

26': Οι παίκτες της ΑΕΚ ζήτησαν παίξιμο της μπάλας με το χέρι εκτός της μεγάλης περιοχής (= φάουλ και αποβολή) από τον τερματοφύλακα του Βόλου, τον Κλέιμαν, όμως ο Παπαδόπουλος αποφάσισε σωστά και δεν σφύριξε παράβαση, γιατί είχε δει ότι ο τερματοφύλακας έπαιξε την μπάλα με το στήθος του. Εγινε έλεγχος και από το VAR (= Διαμαντόπουλος).

43': Σωστά ο Ψάρρης υπέδειξε οφσάιντ τον Αραούχο της ΑΕΚ.

45+1’: Σωστά ο Ψάρρης υπέδειξε οφσάιντ τον Αμραμπατ της ΑΕΚ.

63’: Υπήρξε πέσιμο του Ντέλετιτς μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ, έγινε έλεγχος επιβεβαίωσης από το VAR (= Διαμαντόπουλος) και σωστά συμφώνησε με την απόφαση του διαιτητή να δώσει συνέχεια στον αγώνα. Ο διαιτητής ζήτησε να μην επαναρχίσει ο αγώνας μέχρι να γίνει ο έλεγχος από το VAR, εδώ διαμαρτυρήθηκε από τον πάγκο της ΑΕΚ ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Παναγιώτης Κονέ, με αποτέλεσμα να αντικρύσει την κίτρινη κάρτα.

90+4': Σωστά ο Ψάρρης (μετά την ολοκλήρωση της επίθεσης και επίτευξη του γκολ από τον Βόλο) υπέδειξε οφσάιντ τον Ματίγια του Βόλου στο ξεκίνημα της επίθεσης και σωστά ακυρώθηκε το γκολ μετά και από τον έλεγχο του VAR.

 

 

Σχόλια