Πιάστηκε αδιάβαστος ο Μπαλτάκος σε σοβαρό θέμα


-Μετεξεταστέος έμεινε ο Μπαλτάκος στην ΕΕ της ΕΠΟ την περασμένη Παρασκευή (22/7).

-Ηρθε προς επικύρωση η συμφωνία του Αρη με τη NOVA για τρία χρόνια.

-Ο Μπαλτάκος είχε... ένσταση ότι δεν μπορούν να την αποδεχθούν επειδή στην καταστατική ΓΣ της Ξάνθης, η οποία θα γίνει τον Σεπτέμβριο, θα ψηφίσουν για κεντρική διαχείριση.

-Τότε παρενέβη ο Τάκης Αγραφιώτης. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού τού είπε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει επειδή έχει κριθεί δικαστικά, θυμίζοντας την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου κατά απόφασης της Super League όπου η ΕΠΟ έκανε πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της διοργανώτριας. Αρα, έχασε και η ΕΠΟ.

-Ο Μπαλτάκος το αμφισβήτησε και ο Αγραφιώτης του είπε να ρωτήσει τη νομική υπηρεσία η οποία επιβεβαίωσε τον αντιπρόεδρο του Ολυμπιακού.

-Γρήγορα, φροντιστήριο στον Μπαλτάκο. Πιάστηκε αδιάβαστος σε σοβαρό θέμα!

-Να του πουν και για την επιστολή των FIFA, UEFA που τονίζουν ότι η κεντρική διαχείριση είναι θέμα των ΠΑΕ και όχι της ΕΠΟ.

-Για να μαθαίνει ο Μπαλτάκος ήδη δρομολογείται.

-«Ομόφωνα εξουσιοδοτήθηκε ο πρόεδρος του Δ.Σ. της Super League για την έναρξη διερευνητικών συζητήσεων με τηλεοπτικούς παρόχους, για την υλοποίηση της Κεντρικής Διαχείρισης Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, από την αγωνιστική περίοδο 2023-24» αποφάσισε η Super League στις 12 Ιουλίου.

-Σιγά μην περίμεναν τον Μπαλτάκο να τους πει τι να κάνουν.

-Κατάντια θα ήταν!

-Πέρασαν οι εποχές που η ΕΠΟ αποφάσιζε τι θα κάνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σχόλια