Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τα σεμινάρια διαιτητών, βοηθών, παρατηρητών και για τα αγωνιστικά τεστ


-Η ΕΠΣ Αχαϊας, του ταμία της ΕΠΟ, Αγγελου Δανιήλ δεν έδωσε το γήπεδο για να γίνουν αγωνιστικά τεστ στην Πάτρα. Οι παράγοντες της ΕΠΟ πολεμούν την ΕΠΟ, δηλαδή τους εαυτούς τους! Πού αλλού γίνονται αυτά;

 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

 

Σεμινάρια Διαιτητών, Βοηθών και Παρατηρητών

 

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώνονται οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες των σεμιναρίων των Διαιτητών/Βοηθών Διαιτητών/Παρατηρητών Διαιτησίας 1ης Κατηγορίας & των Διαιτητών Υπό Εξέλιξη Κατηγορίας 1 (Development) που θα  πραγματοποιηθούν ως κάτωθι.

- 11-12/08/2022 στην Αθήνα (Νότος)

- 17-18/8 στην Βέροια (Βορράς)

Οι  Παρατηρητές Διαιτησίας της 1ης Κατηγορίας θα συμμετάσχουν την δεύτερη ημέρα κάθε σεμιναρίου (12/8 Αθήνα και 18/8 Βέροια αντίστοιχα.

 

 

 

FIFA test αξιωματούχων διαιτησίας

Από την ΚΕΔ/Ε.Π.Ο. ανακοινώνονται εκ νέου οι αγωνιστικές δοκιμασίες των αξιωματούχων διαιτησίας των κατηγοριών Α’, Β’ και Γ’, καθώς υπάρχει αλλαγή τοποθεσίας στα γήπεδα διαξαγωγής των τελευταίων (έχει ακυρωθεί η Πάτρα/Παμπελοπονησσιακό και θα πραγματοποιηθούν σε 2 διαφορετικές ημερομηνίες στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου).

1. Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» / 3.8.2022

Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.00 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Δράμας, Έβρου, Καβάλας, Θράκης, Ξάνθης, Χαλκιδικής, Σερρών, Μακεδονίας και Κιλκίς.

2. Δημοτικό Στάδιο Νάουσας / 4.8.2022

Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.00 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Ημαθίας, Πέλλας, Θεσπρωτίας, Κέρκυρας, Ηπείρου, Κοζάνης, Φλώρινας, Γρεβενών, Καστοριάς, Πιερίας, Καρδίτσας, Λάρισας, Θεσσαλίας κα Τρικάλων.

3. Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου / 5.8.2022 (αντί Παμπελοποννησιακού)

Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.00 καιοι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Αχαΐας, Αιτωλοακαρνανίας, Ηλείας, Άρτας, Πρέβεζας-Λευκάδας, Κεφαλληνίας -Ιθάκης, Ζακύνθου, Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

4. Παγκρήτιο Στάδιο, Ηράκλειο / 8.8.2022

Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.30 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Ηρακλείου, Λασιθίου, Ρεθύμνης, Χανίων και Δωδεκανήσου.

5. Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου / 10.8.2022

Θα συμμετάσχουν οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 18.00 και οι αξιολογημένοι/νες διαιτητές και βοηθοί διαιτητές 1ης, 2ης κατηγορίας με ώρα προσέλευσης 19.30 των Ποδοσφαιρικών Ενώσεων: Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Δυτικής Αττικής, Ευβοίας, Πειραιά, Φωκίδας, Βοιωτίας, Φθιώτιδας, Κυκλάδων, Χίου, Λέσβου, Σάμου και Ευρυτανίας".

Σχόλια