Ονειρα θερινής νυκτός κάνει ο Μπαλτάκος για την επαγγελματική διαιτησία


-Θέλει η ΕΠΟ να αναλάβει την επαγγελματική διαιτησία και στο Πάρκο Γουδή ψάχνουν τρόπο να την μπλοκάρουν

 

 

Η Super League, η οποία ζήτησε την αρωγή των FIFA, UEFA είναι αυτή που ανέλαβε την επαγγελματική διαιτησία, άλλωστε αυτή θα την πληρώνει, όμως δεν λείπουν και τα όνειρα θερινής νυκτός ότι θα την αναλάβει η ΕΠΟ. Ναι, το θέλει ο Μπαλτάκος που δήλωσε για τον Κλάτενμπεργκ «τι να κάνω όταν οι αντιδράσεις της ΑΕΚ ήταν τόσο σφοδρές»!

Ενώ για την επαγγελματική διαιτησία, ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε: «Είμαι υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας αλλά δεν μπορεί να γίνει σε δέκα ημέρες, ούτε με υπουργικές αποφάσεις. Το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει σε περίπου ένα μήνα». Όπως φαίνεται ο Μπαλτάκος ανοίγει διαρκώς μέτωπα με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, χωρίς να έχει τύχη.

Κάτι θα ήξεραν στη Super League για να ζητήσουν την αρωγή των FIFA, UEFA. Στο... κάδρο για την επαγγελματική διαιτησία, όσο και αν το θέλει, δεν χωράει η ΕΠΟ. Όπως έχουμε γράψει δεν θα είναι της Λίγκας, θα είναι ανεξάρτητη. Πιο συγκεκριμένα θα θεσμοθετηθεί νέος συνεταιρισμός με την ονομασία «Greece Referee Organization» και με πρόεδρο τον αρχιδιαιτητή που θα επιλέξει η Super League. Δεν γίνεται οι ΠΑΕ να βάλουν το μετοχικό κεφάλαιο και να προκύψει η ΕΠΟ για να παίρνει τις αποφάσεις. Για κορόιδα ψάχνουν; Αλλωστε, με εντολή των FIFA, UEFA τα γραφεία της ΚΕΔ του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εδώ και μήνες έχουν φύγει από το Πάρκο Γουδή και βρίσκονται στο κτίριο του VAR, στο Μαρούσι.

Επίσης, από τη Super League 2 αποφασίστηκε ομόφωνα «να στηριχθεί το θέμα της Επαγγελματικής Διαιτησίας λόγω της ολιστικής μελέτης αλλά οι ΠΑΕ θα ζητήσουν περαιτέρω διευκρινήσεις που αφορούν σε οικονομικό σκέλος κ.ά».

Καθοριστική μέρα είναι η ΕΕ της ΕΠΟ την Παρασκευή (22/7). Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η επαγγελματική διαιτησία και στο Πάρκο Γουδή θέλουν να τη... θάψουν όπως και την ολιστική μελέτη.

Σχόλια