Επίδειξη ακαταλληλότητας


Σε ρόλο Πόντιου Πιλάτου η ΕΠΟ για θέματα που την αφορούν άμεσα και τα οποία έχουν σχέση με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Για αυτά τα θέματα αρέσκεται στον ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, βάζοντας άλλους να πάρουν θέση, όμως για τη διαιτησία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ρίχνεται στη... μάχη!

Ακόμη δεν έχει επικυρωθεί ο ειδικός πίνακας των ομάδων που ανεβαίνουν, μέσω των μπαράζ της Γ’ Εθνικής στη Super League 2. Για τον πρώτο όμιλο το Διαιτητικό Δικαστήριο, δικαίωσε τους Πανδραμαϊκό και Ορφέα, κρίνοντας ότι κακώς ο Αγροτικός Αστέρας πήρε μέρος στο πρωτάθλημα επειδή δεν είχε εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ. Παρόλα αυτά, για την απόφαση αυτή η ΕΠΟ ρώτησε την Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης. Παράλληλα, σχετικά με τον δεύτερο όμιλο, το CAS δικαίωσε Λευκίμμη και Κοζάνη για τον αγώνα της πρώτης με τον Μακεδονικό, όμως στην ΕΠΟ θεωρούν ότι η απόφαση δεν είναι ξεκάθαρη και ρώτησαν το CAS!

Η ΕΠΟ έχει κάνει... μπάχαλο τη Γ’ Εθνική, δεν μπορεί να διοργανώσει τελικό κυπέλλου χωρίς επεισόδια, θέλει να είναι και «κυρίαρχη» στη διαιτησία! Επίσης, ασχολείται με τη διαιτησία αλλά όχι με τη Γ’ Εθνική. Που αλλού γίνονται αυτά;

 

Σχόλια