Εκρήξεις Μαρινάκη, εξέθεσε τον Μπαλτάκο


Εκτός από τη σφοδρή επίθεση, μέσω της επιστολής, υπήρξε και επίθεση Μαρινάκη στον Μπαλτάκο με ομιλία του προέδρου της Λίγκας στη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού ποδοσφαίρου. «Οκτώ άσχετοι ή βαλτοί, αποφασίζετε για τα εκατομμύρια που βάζουμε εμείς στη Super League! Και νομίζετε ότι αυτό θα συνεχιστεί», ήταν οι «κεραυνοί» κατά του προέδρου της ΕΠΟ.

Με άλλα λόγια πριν καλά καλά ο πρόεδρος συνέλθει από τις «τορπίλες» της επιστολής Μαρινάκη, την οποία διάβασε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς ακολούθησαν και «κεραυνοί» κατά του Τάκη Μπαλτάκου για όσα κάνει η ομοσπονδία η οποία έχει απαξιώσει την Επιτροπή Επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Επίσης, στην ομιλία του ο Μαρινάκης στράφηκε και κατά του προέδρου της Super League 2.

Αρχικά, ο Μαρινάκης είπε στον Μπαλτάκο: «Δηλαδή αυτή η επιτροπή που αποφασίζει για τόσο σημαντικά ζητήματα στελεχώνεται από 13 μέλη. Οι πέντε προερχόμαστε από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, πιο συγκεκριμένα από εμένα που εκπροσωπώ τις ομάδες της Super League και από τους εκπροσώπους των μεγάλων ομάδων. Από την άλλη πλευρά στην ΕΕΠ μετέχει ένας ακόμα που θα έπρεπε να είναι με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ή να είναι σε αστυνομικό τμήμα να δουλεύει αντί να παριστάνει τον Πρόεδρο της Super League 2, δυο μέλη απο τον ΠΣΑΠ και ακόμη τέσσερις απίθανοι που είναι πρόεδροι ΕΠΣ κι εσύ που λέγεσαι Μπαλτάκος».

Και κατέληξε: «Δηλαδή οι οκτώ άσχετοι ή βαλτοί, αποφασίζετε για τα εκατομμύρια που βάζουμε εμείς στη SuperLeague! Και νομίζετε ότι αυτό θα συνεχιστεί»..

 

 

Σχόλια