Ο Μπαλτάκος διέψευσε τον Μπαλτάκο: Όταν έλεγε τις «μπούρδες» για ενοποιημένη ΚΕΔ και για λιγότερους ξένους ρέφερι στα ντέρμπι!



«Ουδέποτε υπήρξε σκέψη ή πρόθεση για την συμμετοχή Ελλήνων διαιτητών στην ΚΕΔ αναφορικά με τα πρωταθλήματα Super League1 και Super League2» δήλωσε σήμερα (26/7) ο Μπαλτάκος. Μάλλον, θα φταίνε οι κεραυνοί και οι αστραπές που ακούστηκαν στην κλήρωση της Super League από τον Μαρινάκη, όμως πλέον είναι αργά για τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Δεν πείθει κανέναν.

Ουσιαστικά, ο Μπαλτάκος διέψευσε τον εαυτό του, κάτι που είναι πρωτοφανές. Κανονικά έπρεπε να παραιτηθεί και όχι να ανακοινώσει τη δήθεν ΚΕΔ, μετά το «άδειασμα» των ΠΑΕ, στην άτυπη σύσκεψη που συγκάλεσε ο Μαρινάκης μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος της Super League καθώς υπήρξε συμφωνία για ΚΕΔ μόνο με ξένους παράγοντες αλλά και ξένους διαιτητές στα ντέρμπι.

Διαβάστε τι έγινε:

-«Η ΚΕΔ θα ενοποιηθεί. Του ζήτησα (σ.σ. από τον Μπένετ) να μειώσει τον αριθμό των ξένων διαιτητών, ειδικά σε αγώνες ομάδων μεσαίας δυναμικότητας. Ο Μπένετ θα αποφασίσει για το αν ισχύσουν οι πίνακες του Κλάτενμπεργκ, όπως και για το νέο κανονισμό διαιτησίας. Είμαι υπέρ της επαγγελματικής διαιτησίας αλλά δεν μπορεί να γίνει σε δέκα ημέρες, ούτε με υπουργικές αποφάσεις. Το πρωτάθλημα της Super League αρχίζει σε περίπου ένα μήνα» δήλωσε στις 15 Ιουλίου στην «ΕΡΑ Σπορ».

-«Θα πω ότι θα υπάρξει μια καινούργια ΚΕΔ. Μέχρι 15 Ιουλίου θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου αρχιδιαιτητή και μέχρι 20 τα ονόματα της ΚΕΔ, που θα είναι μία, δε θα είναι δύο, όπως πέρυσι. Αυτή η νέα ΚΕΔ, είτε είναι ο Κλάτενμπεργκ είτε όχι, θα το δει το θέμα. Δε γίνεται να έχουμε δεκάδες ενώσεις που θα διαμαρτύρονται. Μπορεί και να είναι 7μελης η νέα ΚΕΔ. Θα έχει Ελληνες. Δεν έχουμε κατασταλάξει ακόμη για τα πρόσωπα» δήλωσε στις 11 Ιουλίου στην εκπομπή «ΔΙΚΗ στο OPEN».

 

Σχόλια