Ετοιμάζουν νέο «πραξικόπημα»: Θέλουν να βάλουν τον Μπένετ να ακυρώσει τον εαυτό του!


Ποιος είπε ότι η ΕΠΟ είναι ικανή να διαχειριστεί ενδεχόμενη κυριαρχία της στη διαιτησία; Ηδη κάποια πράγματα έχουν φανεί από την τακτική του προέδρου της Τάκη Μπαλτάκου η οποία διαλύει τη διαιτησία. Θα διαλυθεί αν δεν παρέμβουν οι FIFA, UEFA που έχουν την επιτροπεία της.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν θέλει τον Κλάτενμπεργκ, παρόλα αυτά «πέρασε» τον συνεργάτη του, τον Μπένετ. Απέτυχε ο προϊστάμενός του και πέτυχε η επιλογή του Μπαλτάκου; Σα να μην έφτανε αυτό, μένει και ο Καπέλα, ο υπεύθυνος για το VAR (είναι ακόμη καθώς το συμβόλαιό του λήγει στις 31/7).

Δεν θέλουν τον Κλάτενμπεργκ που είναι το αφεντικό στη διαιτησία και εξόντωσε τα «συνεργεία» και το «παραποδόσφαιρο». Επίσης, ενώ ο Μπένετ δεν είχε συμφωνήσει, διέρρεαν ότι στην ΚΕΔ θα υπερισχύουν οι Ελληνες παράγοντες της διαιτησίας.

Δηλαδή, οι ξένοι θα είναι δυο και τέσσερις οι Ελληνες, τώρα λένε ότι η αναλογία θα είναι τρεις ξένοι και τέσσερις Ελληνες. Ενώ υποτίθεται ότι πρέπει να τους επιλέξει ο Μπένετ παίζουν τα ονόματα των Καλογερόπουλου, Θάνου, Στυλιαρά, Ευθυμιάδη που πέρσι το καλοκαίρι απέρριψε ο Κλάτενμπεργκ.

Το χειρότερο όλων είναι ότι ετοιμάζουν και νέο «πραξικόπημα». Ενώ ο Μπένετ δεν έχει αναλάβει, ο Μπαλτάκος έχει δηλώσει ότι θα αλλάξουν οι πίνακες. «Με την έλευση του νέου αρχιδιαιτητή οι αδικίες θα ρυθμιστούν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Και σε αυτό συμφώνησε ο Μπένετ;

Πως γίνεται να έχει συμφωνήσει ή να θέλει να κάνει αλλαγές στους πίνακες, όταν συμμετείχε στη συνεδρίαση της ΚΕΔ για τη στελέχωση των πινάκων; Μάλιστα, είχε έρθει στην Αθήνα για αυτό το λόγο και στο πλαίσιο αυτής της επίσκεψής του φέρεται να συμφώνησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ ώστε να αναλάβει την ΚΕΔ.

Στους πίνακες διαιτητών δεν προβλέπονται αλλαγές, εφόσον  έχουν βγει. Και ο Κλάτενμπεργκ δέχθηκε τους πίνακες του Περέιρα, πριν από δυο χρόνια.

Σχόλια