ΕΠΟ: Τρέμουν έκπτωση διοίκησης και φοβούνται να πάρουν αποφάσεις


Μπορεί η ΕΠΟ να είναι θεωρητικά η προϊστάμενη αρχή του ποδοσφαίρου, ταυτόχρονα, στην πράξη, αποδεικνύεται και μια ομοσπονδία κατώτερη των περιστάσεων. Στο Πάρκο Γουδή τρέμουν να πάρουν αποφάσεις, επειδή φοβούνται μη μείνει έκπτωτη η διοίκηση. Απόδειξη ότι για τη Γ’ Εθνική πετάνε το «μπαλάκι» στο CAS και στην Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης και δεν αναμένεται να αποφασίσουν στην αυριανή συνεδρίαση της ΕΕ για το... μπάχαλο στον πρώτο και στο δεύτερο όμιλο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επικυρωθεί η ειδική βαθμολογία ανόδου από τη Γ’ Εθνική στη Super League 2.

Για αυτές τις περιπτώσεις περιμένουν το πόρισμα της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης αλλά και μια απάντηση από το CAS. Στην Επιτροπή Ελέγχου και Συμμόρφωσης, όπου είναι πρόεδρος η Επί Τιμή Αρεοπαγίτης Διονυσία Μπιτζούνη απευθύνθηκαν επειδή το Διαιτητικό Δικαστήριο, δικαίωσε τους Πανδραμαϊκό και Ορφέα, κρίνοντας ότι η ΕΠΟ δεν εφάρμοσε το νόμο και ότι κακώς ο Αγροτικός Αστέρας πήρε μέρος στο πρωτάθλημα επειδή δεν είχε εγγραφεί στο μητρώο της ΓΓΑ. Κι όμως για αυτό το μπάχαλο δεν παραιτήθηκε κανείς! Μήπως είναι και έκπτωτοι επειδή, σύμφωνα με το Διαιτητικό Δικαστήριο, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής συμμετείχε ομάδα που δεν είχε δικαίωμα;

Στο CAS απευθύνθηκαν για θέμα που έχει να κάνει με το δεύτερο όμιλο της Γ’ Εθνική, επειδή δικαίωσε τη Λευκίμμη και την Κοζάνη για τον αγώνα της πρώτης με τον Μακεδονικό, όμως στην ΕΠΟ θεωρούν ότι η απόφαση δεν είναι ξεκάθαρη και ρώτησαν το CAS τι να κάνουν!

Ένα πρωτάθλημα διοργανώνει η ΕΠΟ και το τίναξε στον αέρα. Κατά τα άλλα ο Μπαλτάκος θέλει να κάνει και τελικό κυπέλλου στη Νέα Υόρκη.

Σχόλια