Όλα εξαρτώνται από τις FIFA, UEFA για τον Κλάτενμπεργκ


Σύμφωνα με δημοσιεύματα η ομοσπονδία της Αιγύπτου αποφάσισε να αναθέσει στον Κλάτενμπεργκ το κομμάτι της ανάπτυξης της διαιτησίας. «Εγκρίνεται η πρόσληψη του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης της Διαιτησίας», είναι η είδηση που διέρρευσε σχετικά με την απόφασή της για τον Αγγλο παράγοντα της διαιτησίας. Από την ανακοίνωση, τουλάχιστον, δεν φαίνεται ότι θα κάνει ορισμούς. Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν θα φύγει ο εκεί αρχιδιαιτητής, ο Εσάμ Αμπντέλ-Φατάχ.

Οσον αφορά στην Ελλάδα, τα δεδομένα με τον Κλάτενμπεργκ έχουν ως εξής:

Ο Κλάτενμπεργκ βρίσκεται από χθες (29/6) στην Αθήνα, πέρασε από τα γραφεία της ΕΠΟ αλλά δεν πήγε στη συνεδρίαση της ΕΕ. Με όσους μίλησε δεν είπε σε κανέναν ότι φεύγει, δηλαδή οι συνεργάτες του δεν ξέρουν κάτι. Επιπλέον έχει διαρρεύσει ότι τη Δευτέρα η ΚΕΔ έχει ολομέλεια (Ξένοι και Ελληνες παράγοντες μαζί) και δεν αποκλείεται να συζητήσουν για τους πίνακες. Επίσης, προχωρά και με τη οργάνωση των σεμιναρίων, παράλληλα ετοιμάζει και το νέο κανονισμό.

Άλλο που δεν ήθελαν ο Μπαλτάκος και η ΕΠΟ να τον τελειώσουν με αφορμή τη συμφωνία με την ΠΟ Αιγύπτου. Όμως, το θέμα είναι τι θα πουν η FIFA και η UEFA για τον Κλάτενμπεργκ. Ως γνωστόν η ελληνική διαιτησία βρίσκεται υπό επιτροπεία και η ομοσπονδία δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις από μόνη της για την ΚΕΔ. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο Αγγλος μένει. Για να δούμε...

Σχόλια