Ο Κουπτσίδης έπρεπε να είναι έκπτωτος, η ΕΠΟ τον έκανε αντιπρόεδρο! - Στα... βράχια και το ξεκίνημα με Μπαλτάκο


-Εντός 20 ημερών ο ΓΓΑ, Γιώργος Μαυρωτάς πρέπει να εκδώσει διαπιστωτική πράξη που να κηρύσει έκπτωτο τον Κουπτσίδη από κάθε ποδοσφαιρικό αξίωμα.





Τρομερά πράγματα με την ΕΠΟ που ακόμη και με τον Μπαλτάκο στην προεδρία δείχνει ότι παραμένει μια προβληματική ομοσπονδία. Διαβάστε και θα καταλάβετε:

Ο Δημοσθένης Κουπτσίδης, σύμφωνα με έγγραφο του συντονιστή αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας που αποκαλύπτει το μπλογκ dikografies, έχει τεθεί σε αργία από τον Δήμο Γρεβενών από τις 8 Απριλίου. Παρόλα αυτά στην ΕΠΟ, στις 7 Ιουνίου τον εξέλεξαν στη θέση του αντιπροέδρου της ομοσπονδίας, στη θέση του Αστέριου Αντωνίου που έχει τιμωρηθεί με έκπτωση τριών μηνών, με πρωτόδικη απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ.

Ο Κουπτσίδης εμπίπτει στα κωλύματα του αθλητικού νόμου και αποτελεί το υπ’ αριθμόν 144/21 αμετάκλητο παραπεμπτικό βούλευμα του συμβουλίου πλημμελειοδικών, παράλληλα έχει κώλυμα αι σχετικά με τα καθήκοντά του στην ΕΠΟ. Από τον Δήμο Γρεβενών τέθηκε σε αργία με απόφαση του συντονιστή της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Δημητρίου Γαζή.

Αρα, έπρεπε να είναι έκπτωτος και από την ΕΠΟ, όμως, όπως αναφέραμε, στις 7 Ιουνίου στην ΕΠΟ έκαναν εκλογές και τον εξέλεξαν αντιπρόεδρο της ομοσπονδίας!

Από την ομοσπονδία γνώριζαν ότι ο Κουπτσίδης έχει τεθεί σε αργία από τον Δήμο Γρεβενών λόγω αμετάκλητου παραπεμπτικού κακουργηματικού βουλεύματος;

Από την πλευρά του ο Κουπτσίδης, που σύμφωνα με το νόμο είναι έκπτωτος και από την προεδρεία της ΕΠΣ Γρεβενών, είχε ενημερώσει την ΕΠΟ ότι έχει τεθεί σε αργία από τον Δήμο Γρεβενών;

Κάθε απάντηση δεκτή... Ο Κουπτσίδης έχει παραπεμφθεί κι άλλη φορά στη δικαιοσύνη, κηρύχθηκε έκπτωτος από την ΕΠΟ και από την ΕΠΣ Γρεβενών. Ομως, αθωώθηκε και επέστρεψε στα κοινά του ποδοσφαίρου και στην αυτοδιοίκηση. 

Το έγγραφο του συντονιστή αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας που θέτει σε αργία τον Δημοσθένη Κουπτσίδη από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Γρεβενών:




Σχόλια