Ο Μπαλτάκος δεν θέλει τον Κλάτενμπεργκ που πριν δυο μήνες τον ήθελε! – Έρχονται κι άλλες προκλήσεις


Και μη χειρότερα. Κατά σύμπτωση επιβεβαιώθηκε ότι ο Μπαλτάκος δεν θέλει τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ επικεφαλής της ΚΕΔ ενώ πρώτα τον ήθελε!

Λογικά, ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Οι προκλήσεις του Μπαλτάκου ξεκίνησαν ήδη και ο πρόεδρος της ΕΠΟ έδειξε ότι θέλει να ξηλώσει τον Κλάτενμπεργκ από την ΚΕΔ και με την ευκαιρία της τελευταίας (Δευτέρα, 20/7) συνεδρίασης της ΕΕ της ομοσπονδίας ενημέρωσε ότι θα συζητήσει μαζί του, παράλληλα θα έχει επαφή και με άλλους παράγοντες της διαιτησίας και μέχρι τις 20/7 θα κάνει την πρότασή του για την ΚΕΔ. Μέχρι τις 15/7 θα ενημερώσει αν θα μείνει ο Κλάτενμπεργκ!

Όλα αυτά, ενώ γνωρίζει ότι η διαιτησία βρίσκεται στην επιτροπεία της ΟΥΕΦΑ, καθώς στις 26 Μαΐου είχε δηλώσει: «Η επιτροπεία στη διαιτησία δε μπαίνει με σκοπό να μένει εις τον αιώνα τον άπαντα. Μπαίνει με σκοπό να βελτιωθεί η διαιτησία και κάποτε να λήξει η επιτροπεία. Όταν λοιπόν εκλείψει η ανάγκη της επιτροπείας, που πιστεύω θα είναι του χρόνου, η διαιτησία θα επιστρέψει στην ΕΠΟ, εκεί που ήταν δηλαδή, κι η ΈΠΟ θα αποφασίσει τι θα γίνει. Αυτό που λέω είναι ότι θα πρέπει να λήξει κάποτε η επιτροπεία, δεν μπορεί να είναι για πάντα, γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι κράτος συντεταγμένο, δεν μπορεί για πάντα να έχει επιτροπεία».

Θυμίζουμε ότι στις 18 Απριλίου, πριν από την εκλογή του στην προεδρεία της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ήταν υπέρ του Κλάτενμπεργκ, καθώς ανέφερε: «Να μείνει ο Κλάτενμπεργκ και να έρχονται ξένοι διαιτητές».

Τι άλλαξε και ο Μπαλτάκος συμφωνεί με την ΑΕΚ και δεν θέλει τον Αγγλο στην ΚΕΔ; Παίζει κάποιο ρόλο ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν τον θέλει; Παίζει ρόλο ότι ο Μπαλτάκος για να εκλεγεί στην ΕΠΟ στηρίχθηκε από το μπλοκ του νότου;

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει απόφαση της UEFA για την παραμονή του Κλάτενμπεργκ. Πριν από 1,5 μήνα ο Αγγλος είχε συναντηθεί με τον αρχιδιαιτητή της UEFA Ρομπέρτο Ροσέτι και τον Διευθυντή των Εθνικών Ομοσπονδιών Ζόραν Λάκοβιτς και «κλείδωσε» ότι συνεχίζει στην Ελλάδα.

Σχόλια